Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Féltékeny vagyok az animékre!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékeny vagyok az animékre! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A barátnőm a hozzá közelálló animékét lerajzolja(és más rajzfilmfigurákat és egyebeket) Már egy egész fal tele van velük. És hát igen ,többnyire fiúk. Megpróbáltam rávenni hogy tegye el,és ne rajzoljon több ilyet amíg velem van,de erre kikérte magának hogy neki ez a hobbija ,hogy jövök én ahhoz hogy megvonjam tőle. És mindez nem elég,egy dokumentuma van az animéről a gépén filmekre,aztán szereplőkre bontva képekkel!!! Félek hogy ők jobban tetszenek neki nálam. Hogy vegyem rá arra hogy szedje le őket a falról?
2013. aug. 10. 20:26
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Kérj meg valakit, hogy lőjön le, mondjuk.
2013. aug. 10. 20:27
 2/19 anonim ***** válasza:
Hívd el egy ilyen randira a barátnőd, utána csak téged fog akarni: http://www.youtube.com/watch?v=66hSiRgbgX0
2013. aug. 10. 20:28
 3/19 anonim ***** válasza:
92%
nagy az isten álltkertje... most komoylan attol félsz hogy egyszer lerajzolja egy kartonpapirra narutó f**zát és feldugja magának...? Ne legyél már hülye...
 4/19 anonim ***** válasza:
58%
Hagyd majd felnő magától és átveszi az anime-k helyét a dzsonász brádörsz meg az ilyenek. Nyugi!
 5/19 anonim ***** válasza:
Vegyél neki karácsonyra radírt.
 6/19 anonim ***** válasza:
XD filmet se nézzen akkor már, mesét se, zárd be mindjárt 1 sötét szobába
2013. aug. 10. 20:30
 7/19 anonim ***** válasza:
Én hullákat rajzolok és teszek ki a falamra.Akkor nekrofil vagyok?
2013. aug. 10. 20:31
 8/19 anonim ***** válasza:
kérd meg hogy rajzoljon le téged anime stílusban
2013. aug. 10. 20:36
 9/19 A kérdező kommentje:
Megkérném én ,hogy rajzoljon le anime stílusban,de a rajzait mindig órákig csinálja,és nekem nincs kedvem annyi ideig mozdulatlanul ülni. Nem vagyunk már gyerekek ,ő 18 éves én meg 20.
2013. aug. 10. 20:46
 10/19 A kérdező kommentje:
Ja és radírja már van. De komolyan ,már arra is gondoltam hogy leszedem a képeit a francba,de ahogy őt ismerem azonnal szakítana. :/ Most tényleg mit csináljak?
2013. aug. 10. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!