Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagy önzőség ha más párokra vagyok féltékeny?
Figyelt kérdés
Együtt vagyunk már egy ideje a párommal. És tervezzük is a jövőt. De még csak beszélünk róla. Emellett a körülöttem lévő ismerősök, már eljegyezték egymást, és együtt is élnek. Nagy gonoszság ha féltékeny vagyok? Én is nagyon szeretném már. Tudom hogy meglesz nálunk is, csak türelmetlen vagyok. És ha látom más boldogságát, nagyon irigy vagyok. Mit gondoltok erről?2013. aug. 5. 21:50
1/3 anonim 

válasza:

azt hogy nagyon irigy vagy,, hát mit lehet még gondolni.. ez van, majd lesz nektek is, csak elmúlik
3/3 anonim 

válasza:

Szerintem nem önzőség,csak te is átszeretnéd élni amit minden normális párkapcsolatban szokás: összeköltözés, eljegyzés, esküvő, gyerekvállalás Vannak akiknek egyszerűbben, gyorsabban zajlanak le ezek a folyamatok. Légy türelmes!
Én pont ennek hiányában léptem ki kapcsolatból, nem haladtunk előre. irigy voltam én is másokra, de ma már megtanultam, hogy örülni kell mások boldogságának, mert akkor messziről elkerül a boldogság minket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!