Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért féltékeny az ember?
Nem tudom ki hogy van ezzel, de én általában a kapcsolataim elején nem vagyok az, majd fél év, év múlva elkezdek féltékenykedni. Sokat gondolkodtam ezen. Arra gondoltam, hogy lehet azért, mert később már nem kapunk akkora odafigyelést a párunktól...
30 lány
A feltekenyseg az egyik legszebb tulajdonsaga az embernek egy bizonyos szintig :)
Ez azt jelenti hogy szereted azt akire feltekeny vagy
Am ezt a tulajdonsagot osse hasonlithatod a ragadozo macskak teruletvedesevel. Ami az enyem ne nyuljon hozza senki.
"A féltékenység egy szörnyű kígyó ami megfolytja a kapcsolatot!" - ezt régen egy idős hölgy mondta nekem, és nagy igazság volt :)
ÉN alapvetően féltékeny típus vagyok, a kezdetektől, ha a párom erre okot ad. Szerintem a féltékenység akkor alakul már ki, amikor kicsit elbizonytalanodunk a párunkban. Csak akkor éreztem eddig, ha tudtam hogy vajas a fülem mögött (akár csak egy flört miatt is), szóval "mindenki magából indulni ki" alapon hol féltékeny vagyok, hol nem.
Ha két ember szereti egymást, nincs helye a féltékenykedésnek, mert a bizalom szilárdítja meg az egész kapcsolatot. Az odafigyelés hiánya egy a sok 100 indok közül amiért ez kialakulhat.
Más:
30 évesként, már te nem lány, vagy inkább NŐ :) nem? :)
24/F
A féltékenység és a féltés nem összekeverendő fogalmak. A féltékenység okai az önbizalom és a bizalom hiánya, illetve a birtoklási vágy.
Egy igazán egészségesen működő párkapcsolatban, ahol a felek is egészséges lélekkel bírnak, nincs helye a féltékenységnek. Ilyenkor a résztvevők bíznak egymásban, és megértik, hogy ha egyikük el akar menni, akkor nekik is jobb, ha elengedik.
Ha biztos vagy magadban, akkor nem rettegsz attól, hogy majd nálad jobbat talál a partnered, és tudod, hogy ha mégis máshoz húz a szíve, attól te nem vagy kevesebb.
#3 nem ertek veled egyet.
En is feltekeny tipus vagy de ha pl setalsz a csajoddal valahol odajon egy masik pasi es elkezdene ismerkedni a csajoddal de ot nem nagyon erdekelne te feltekenysegbol elzavarnad azt a csavot.
Ez nem csak akkor alakul ki hogy ha szarban vagy
#3 vagyok.
Lehet szélsőségesen fogalmaztam! Az általad leírt szitu egyértelmű... :) nem is erre gondoltam. Inkább arra, amikor már megingott a bizalom, akkor nagyobb esélye van a kialakulásának.
Tuti nem adnék rá okot hogy a párom féltékeny legyen rám (ha lenne). A párodnak sztem oda kellene figyelnie jobban
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!