Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek fura, ha engem nem zavar a megcsalás?
Figyelt kérdés
Az van, hogy egyszerűen nem aggaszt a gondolat, hogy esetleg megcsal a barátnőm. Addig amíg szeret engem és jól érezzük magunkat egymással, nekem semmi kifogásom ellene. Ő dolga, hogy kivel szexel. Szerintem ez így tök logikus, nem is értem, hogy miért alakult ki az emberekben ez a féltékenykedés téma. Mit gondoltok?2013. aug. 10. 19:34
11/16 anonim válasza:
el vagy a nővel, de mint haveri érzéssel. Ne csapd be magad.
12/16 A kérdező kommentje:
Komolyan ennyire hihetetlen lenne amit mondok? Elképzelhetetlen? Lehetetlen? Fizikai képtelenség? Hát pedig nem az.
2013. aug. 10. 19:46
13/16 anonim válasza:
valószínű azért van ez mert te esetleg meg tudnád tenni azt, hogy mindenféle érzelmi kötődés nélkül csak azért mert megkívánsz egy nőt, simán tudsz vele szexelni, a nélkül hogy utána esetleg hiányozna, vagy vele akarnál lenni, csak egy szex és kész. és úgy gondolod hogy a barátnődnél is ez lenne, téged szeret, de ha megkíván egy pasit, akkor vele van, de csak szex és kész. Csak a nőknél ez 99%ban nem így működik. Ha ők megcsalnak akkor ott valami nagy gáz van.
14/16 anonim válasza:
Szerintem nem extrém amit irsz. Engem biztos zavarna ha megcsalna a párom, de ha azt vesszük nem véletlenül vannak nyitott házasságok, nyitott kapcsolatok, ugyhogy szerintem nem vagy egyedül ezzel a gondolkodással. Tőlem távol áll ez az elgondolás, de ha a kapcsolat minden résztvevőjének megfelel a helyzet akkor nem itélem el.
15/16 anonim válasza:
Én ugyanígy vagyok a pasimmal. Tudom milyenek a férfiak, némelyik kb mindent megdugna ami mozog. Attól, hogy érzelemmentesen, csak szórakozásból megdug egy jött ment csajt még szerethet engem.
16/16 anonim válasza:
A válaszadók többsége nem nőtt fel ahhoz a magasabb érzelmi világhoz, amit a kérdező is képvisel.
Az értetlenkedés itt is ment ezerrel:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!