Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A barátom azt kéri tőlem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom azt kéri tőlem, hogy csaljam meg. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A barátom azt kéri tőlem, hogy csaljam meg, mert előtte még csak egy fiúval voltam, és hogy az milyen jó lenne, illetve mennyit tanulhatnék a "hibámból", és hogy megtudnám hogy milyen érzés az, hogy megcsalok valakit, illetve hogy lenne-e bűntudatom, vagy akármi. Én nem tudom megtenni mert szeretem, de ő folyamatosan csak azt mondja, hogy majd meglátom, és hogy előttem áll az egyetem, meg hogy buliznom kéne. Kérdeztem tőle, hogy így akar szakítani velem? A válasza az volt, hogy nem. Szerintetek? Mit csináljak?

2013. aug. 10. 15:39
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Szerintem a barátod elég hülye....ilyet kér....
2013. aug. 10. 15:40
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Ne tedd meg csak hagyd el. Beteg állat.
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Gyere és próbáld ki velem, ha ennyi esze van a pasidnak ;) 23/F
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts vele. Veszélyesen hülye. Nem vicc.
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
hagyd ott, azért kér erre, mert ő már megcsalt
 6/22 anonim ***** válasza:

de ez hülye, ha DIREKT csalod meg, abból nem tanulsz ** ***** sem, mert hogy direkt csináltad, és nem fogod azt érezni amit akkor éreznél amikor,,,

amikor nem annyira direkt csinálod, hanem érzésből stb. nem pedig na jó megcsallak mert megkértél rá, szerintem is valami olyasmi van, te most megcsalod akkor majd lesz jó indoka pl szakításra, vagy bulizásra stb. valami ilyesmi, mert egyébként meg elég nyaka tekert ötletnek hangzik

7/22 A kérdező kommentje:
Nem csalt meg, csak ő úgy látja, hogy meg kellene tapasztalnom, hogy milyen érzés az, ha megcsalok valakit, és utána nem tudnám megtenni többször. De ennek nem látom semmi értelmét. o.O
2013. aug. 10. 15:42
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Az embernek soha nincs arra szüksége, milyen valakit megcsalnia. Harminc múltam de még nem éreztem szükségét.
2013. aug. 10. 15:43
 9/22 A kérdező kommentje:
erre már én is gondoltam, hogy indokot keresne a szakításra, és azért akarja ezt? rákérdezek tőle. most már nem fogom kerülgetni a dolgokat. Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2013. aug. 10. 15:43
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen fétis. Cuckold. Simán csak perverz. Arra is meg fog kérni, hogy előtte csald meg, stb..
2013. aug. 10. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!