Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek csaljam meg a barátom?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretjük egymást, ugy igazán!! De a szex nem a legjobb....fog még fejlődni, ezt tudom, de a baj az, hogy mostanában sokat gondolok arra, hogy talán mással is legyek. Eddig még csak vele voltam, és félek, hogy az évek múlásával, előbb-utóbb meg fogom csalni. Talán most kellene, mert most még nem vagyunk se jegyesek, se házasok, se gyerek, és nem tudná meg sem. De legalább megnyugodnék, hogy már mással is voltam rajta kívül. Másba én már nem leszek szerelmes, senkit nem akarok, csak őt, vele akarom az életem leélni, de félek, hogy mindent elrontana ez a kis gondolot a fejemben...tegyem meg, vagy ne tegyem meg?? Voltatok már ilyen helyzetben?? Ha igen, akkor hogyan döntöttetek?? Köszi a válaszaitokat!!
2009. nov. 22. 18:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
inkább hagyd ott, minthogy megcsald, korrektebb.
2009. nov. 22. 18:34
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Ne csald meg!

Biztos értelmes rendes ember, megérti ha megmondod neki hogy változtassatok a szexuális életeteken. A megcsalástól nem leszel okosabb, nem lesz jobb. Ott lesz mindennap a fejedben mikor ránézel a barátodra, hogy bízzon igy benned? Meg azis lehet h egyszer kiderül. Mit mondasz neki?

Rengeteg szexuális felvilágosító videó létezik. Lelehet tölteni őket, és ha együtt megnézitek, vagy te megmondod a párodnak hogy mit változtasson tuti megteszi érted.

A megcsalás nem megoldás! Ha mással jobb lesz a szex, akkor ujra és ujra megfogod tenni! Fő az egyenes beszéd! Beszéljétek meg!! Szerintem.

2009. nov. 22. 18:35
 3/16 anonim ***** válasza:
85%

csald meg persze, legyél csak qrva, aztán éljetek hazugságban. nem beszélve arról, hogy ezzel a párodat is megaláznád.

inkább mondd neki, hogy mit csinál rosszul.

2009. nov. 22. 18:36
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgy igazán,vagy akárhogy szeretnéd,ilyen eszedbe se jutna...
2009. nov. 22. 18:42
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Remélem ő Téged azért fog megcsalni, h a sz*r szex mellett beszélgethessen egy értelmes, kedves lánnyal... :)
2009. nov. 22. 18:43
 6/16 A kérdező kommentje:
De nem csak azért akarom mással, mert vele nem jó!! Ez csak egy része. Mikor összejöttünk, és még nem tudtam hogy ő az igazi, akkoriban arra akartam menni, hogy nincs szerelem, csak szexelek egy csomót, és majd alakul. De akkor szerelmes lettem, és ezalkalommal a fiú is ugy szeretett, ahogy én őt, így elválaszthatatlanok lettünk, és kész. Vagy kérjek egy pár hónap szünetet, és akkor kiélhetném magam??!! Nem tudom, csak azt tudom, hogy nem ugy akarok meghalni, hogy csak egy pasival szexeltem! Ez gáz, és butaság is!!
2009. nov. 22. 18:46
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt vele is beszéld meg. Nem fogd mi? Gondoltam...
2009. nov. 22. 18:57
 8/16 anonim ***** válasza:
De szólj előtte neki hogy nem stimmel valami és neked nem jó. Hátha tudna változtatni. Vagy ha ez csak ürügy a megcsalásra akkor inkáb hagyd ott.
2009. nov. 22. 19:03
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

A legutolsó kommentedre válaszolnék.

Az a gondolatmeneted a legnagyob f@sszság!!!!

Te mégis mit gondolnál ha a te életed szerelme tenné ugyan azt amit éppen te akarsz és olyan buta okokból amiért te akarod???

Gondolkodj el egy kicsit!!!

Te is csak azt az elméletet bizonyítod hogy "minden nő egy ribanc".

Jöhet a lepontozás!

2009. nov. 22. 19:08
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem ha a barátnőm benyomna ilyet,hogy adjak neki szünetet arra,hogy másokkal dugassa magát, hát igen csak elküldeném a fenyvesbe.
2009. nov. 22. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!