Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek csaljam meg a barátom?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretjük egymást, ugy igazán!! De a szex nem a legjobb....fog még fejlődni, ezt tudom, de a baj az, hogy mostanában sokat gondolok arra, hogy talán mással is legyek. Eddig még csak vele voltam, és félek, hogy az évek múlásával, előbb-utóbb meg fogom csalni. Talán most kellene, mert most még nem vagyunk se jegyesek, se házasok, se gyerek, és nem tudná meg sem. De legalább megnyugodnék, hogy már mással is voltam rajta kívül. Másba én már nem leszek szerelmes, senkit nem akarok, csak őt, vele akarom az életem leélni, de félek, hogy mindent elrontana ez a kis gondolot a fejemben...tegyem meg, vagy ne tegyem meg?? Voltatok már ilyen helyzetben?? Ha igen, akkor hogyan döntöttetek?? Köszi a válaszaitokat!!
2009. nov. 22. 18:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nyugodtan kérj pár hónap szünetet, remélem addig ő talál egy jobbat!

Ha a szex nem a legjobb, és már régóta így van, és nem változik, akkor talán nem passzoltok egymáshoz. Még egy érv, hogy szakítsatok, és keressetek olyat, akivel jó.

Ez meg nagyon vicces: "Másba én már nem leszek szerelmes..." - na ezt mégis mire alapozod?

2009. nov. 22. 19:14
 12/16 kolosszus22 ***** válasza:
100%

Pff...

Most őszintén nézz magadba és fordítsd meg a dolgot, te hogyan viszonyulnál ahhoz ha a barátod most ugyanezen törné a fejét, hogy megcsaljon téged vagy szünetet kérjen, hogy egy darabig más csajokat dughasson!?

Ha a szex nem elég jó, akkor inkább beszéld meg vele és mondd el neki, hogy mire vágysz az ágyban. Hidd el, ha az jó lesz és kielégült leszel akkor meg sem fordul majd a fejedben, hogy mással legyél!

Egyébként miért nem jó vele a szex?

22/F

2009. nov. 22. 19:18
 13/16 anonim ***** válasza:

Értelek.

Én is, csak a mostani Párommal voltam még eggyütt, akit tiszta szívemből szeretek.

Nekem is fordult már meg a fejemben, hogy ő marad az egyetlen? Sosem tapasztalok meg mást? Kellene azért...

De csak megfordult. Remélem, hogy ő marad nekem az egyetlen, mert bár nagyon fiatalok vagyunk, de vele akarom leélni az életemet. Soha nem fogom megcsalni, mert azt főbenjáró bűnnek tekintem, és ha ő csalna meg engem, a szívem szakadna meg, és helyben kiadnám az útját.

Ennyi. Tekintettel kell másra is lenni, ha meg AKAROD csalni, akoor nem vagy belé annyira szerelmes, mint gondolod, akkor inkább szakíts.

Teszem hozzá, a mi szexuális életünk több mint csodálatos, biztos, hogy ez is frusztrál téged, tanísd, ne érezd kellemetlennek, hogy elmonnd a vágyaidat.

2009. nov. 22. 19:25
 14/16 anonim ***** válasza:

hmm..Könyörgöm,ne járasd le a csajokat!Ez milyne felfogás hogy azért akarod megcsalni hogy kidughasd magad?! Szakíts vele éld életed de utána ne könyörögd vissza magad az ágyába.És ebből jön a pasiknak hogy MNK(Minden Nő K*rva) ez rád tényleg igaz ha megteszed.Visszafelé hogy esne hogy a pasid odaállna eléd és azt mondaná: Kérek félév szünetet megdugok minden 2.csajt aztán téged akarlak.Másrészt fiatal lehetsz,nem biztos hogy ő életed szerelme(főleg ha ilyenek megfordulnak a fejedben) és nem fogtok 90 éves korotokig együtt lenni nagy valószínűséggel.Először mindenki azt hiszi,hogy na ő a nagy ő,de elhiheted hogy kevés olyan pár van aki mondjuk 14 éves korától együtt van 70 éves korig 2 ember.

És az gáz hogy csak vele voltál még?Szerinted ettől te kevesebb vagy mint az a barátnőd aki naponta más pasi ágyában ébred?

2009. nov. 22. 19:28
 15/16 anonim ***** válasza:
Hidd el, nem oldana meg semmit. Miért lenne jobb ha tudnád, hogy van olyan pasi, aki nála jobban teljesít? Nem nyugodnál meg. Az lenne a vége, hogy otthagynád a párod. Ez tuti.
2009. nov. 23. 23:57
 16/16 anonim ***** válasza:

hülyeség az egész..szexben össze kell szokni és rá kell vezetni a másikat hogy mire vágysz, és neki is rá kell vezetni arra hogy neki mik a gondolatai..a szex szerintem nem abból áll hogy egy jót dugtok, mert az csak testiség... a jó szexhez érzelmi háttér, bizalom, őszinteség, és idő kell. ezen gondolkozz el először ne azon hogy megcsald, mert 99% hogy megbánod!

F19

2009. nov. 24. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!