Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom azt kéri tőlem, hogy csaljam meg. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A barátom azt kéri tőlem, hogy csaljam meg, mert előtte még csak egy fiúval voltam, és hogy az milyen jó lenne, illetve mennyit tanulhatnék a "hibámból", és hogy megtudnám hogy milyen érzés az, hogy megcsalok valakit, illetve hogy lenne-e bűntudatom, vagy akármi. Én nem tudom megtenni mert szeretem, de ő folyamatosan csak azt mondja, hogy majd meglátom, és hogy előttem áll az egyetem, meg hogy buliznom kéne. Kérdeztem tőle, hogy így akar szakítani velem? A válasza az volt, hogy nem. Szerintetek? Mit csináljak?2013. aug. 10. 15:39
11/22 anonim válasza:
Biztos hogy már megcsalt, és ezért kér erre. Vagy talán fél az egyetemtől és nem bízik benned... De elég beteg ha iylet mond.
12/22 anonim válasza:
szakítani akar, és ha megcsalod, akkor majd te leszel a rossz :D
13/22 anonim válasza:
Meg fog törni a kapcsolatotok. Nézd meg a tisztességtelen ajánlat c. filmet.
+ nem akarlak elkeseríteni de ez a tag lehet hogy valaha valamikor tetszettél és szeretett, de hogy nem szeret már az biztos. Gyáva, és használni akar addig téged mig nem talál mást. Ennyire egyszerű a "kis"dolga az "úr"-nak.
14/22 anonim válasza:
Már leírták páran, de én is megteszem. A barátod hülye... Nehogy már jobban tudja mi kell neked mint te magad. Hagyd el, ha tovább erőlködik ezzel a baromsággal.
15/22 anonim válasza:
Hová valósi vagy? Velem is megcsalhatod. Hátha utána azt tudod mondani neki, hogy az a másik srác jobb volt. :D
16/22 A kérdező kommentje:
Köszi az olyan válaszokat, hogy "csald meg velem" stb, de köszönöm, nem élek a lehetőséggel. Ha annyira meg akarnám csalni, lenne kivel, de nem teszem. Mostanában állandóan azon veszekedünk, hogy én kérdezem hogy mire jó ez neki, hogy erre kér, szakítani akar? vagy valami indokot keres? Olyankor mindig felhúzza magát, hogy mit gondolok, ő szeret, és nem szakítana velem...
2013. aug. 11. 08:50
17/22 anonim válasza:
Akkor kérdezd meg tőle miért mondja ez neked?!... A kérdésre ne kérdéssel válaszoljon mondjad meg neki, hanem kijelentő mondattal. ha nem válaszolt mértnem hagyod ott? Mért tűröd ezt?
18/22 anonim válasza:
Szerintem vagy megcsalt, és azért kéri ,hogy te is tedd meg mert akkor nem lenne bűntudata mert egálban lennétek. Vagy csak egyszerűen nem szeret, és ráakar venni a megcsalásra..hogy végül az legyen az indok, hogy szakíthasson.Aztán a végén azt mondja, hogy csak próbára tett,te meg bebuktad...
19/22 anonim válasza:
a, Megcsalt, tisztára akarja mosni a lelkiismeretét azáltal, hogy téged is bűnbe visz.
b, Szociálisan és érzelmileg gyökött, bizalmatlan, bátorítással vesz rá az ellenkezőjére. (Mint a kisgyerekeket.)
c, Egy szánalmas kis papucs, aki nem mer nyíltan szakítani, hanem trükközik.
d, Perverz.
Megoldások:
a, Dobd ki.
b, Dobd ki.
c, Dobd ki.
d, Dobd ki.
Üdv,
20/L
20/22 A kérdező kommentje:
Rákérdeztem, azt mondta nincs oka rá, már megbeszéltük a dolgokat, azt mondta hogy többet nem fog kérni semmi ilyet.
2013. aug. 12. 12:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!