Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom azt kéri tőlem, hogy csaljam meg. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A barátom azt kéri tőlem, hogy csaljam meg, mert előtte még csak egy fiúval voltam, és hogy az milyen jó lenne, illetve mennyit tanulhatnék a "hibámból", és hogy megtudnám hogy milyen érzés az, hogy megcsalok valakit, illetve hogy lenne-e bűntudatom, vagy akármi. Én nem tudom megtenni mert szeretem, de ő folyamatosan csak azt mondja, hogy majd meglátom, és hogy előttem áll az egyetem, meg hogy buliznom kéne. Kérdeztem tőle, hogy így akar szakítani velem? A válasza az volt, hogy nem. Szerintetek? Mit csináljak?2013. aug. 10. 15:39
21/22 anonim válasza:
Túl sokat nézte a vad orchideákat?
Emily, a fiatal és tehetséges jogásznő Claudiával érkezik Rióba, hogy részt vegyen egy nagyon fontos szerződés megkötésében. A tárgyalások közben találkozik a titokzatos üzletemberrel, James Wheeler-rel. A lány rögtön érzi, hogy van valami kettőjük között, mert elviselhetetlenül vonzódik a férfihoz, aki azonban nem viszonozza Emily szenvedélyes érzelmeit. Végül James rábeszéli a lányt, hogy feküdjön le egy amerikaival, a lány számára teljesen idegen férfival, miközben James távolról figyeli a két ember együttlétét. A lány el akar menekülni Rióból, ám James hosszas beszélgetésbe kezd, amikor is elmeséli a lánynak eddigi életét.
22/22 anonim válasza:
Neki legalább van humorérzéke, ellenben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!