Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te hogyan viselnéd el, vagy mit tennél akkor, ha kiderült, hogy megcsaltak?
Két hete szakítottam, mert már túl sok volt a véletlen és mindig habogott meg félre beszélt mikor számon kértem... (nagyon bonyolult a történet). A lényeg, hogy csak most esett le, hogy végig poénkodott vele csak én nem vettem komolynak... Most nem tudom mit kezdjek a tudattal, hogy mellettem volt egy csávó, akivel össze járt. Most is azzal kavar, csak én ugye már nem játszok.
Mindenféle kulturált hozzá szólás/válasz jöhet.
Nem vetted észre mert NEM akartad észrevenni:) ilyenkor két fél a ludas.. az egyik aki kihasznál, a másik aki hagyja.
Önismeret fejlesztés!!:)
( tudom ez így baromi kemény, de ez igazság.. szembe kell nézni a dolgokkal mert így lehet csak talpra állni)
Szakítanék, minden körülménytől függetlenül. Aki megcsal, az nem szeret, úgy pedig nincs értelme erőltetni.
#2 Ha nem vagy kapcsolatban, hogy tudnak megcsalni? :D
Ugyan mit tehetsz? Örülj neki, hogy megszabadultál egy olyantól, aki nyilván nem való melléd, és eléggé feslett is lelkileg, hogy úgy mondjam (ha hazudozik mindenfélét). Ruhát is többet próbálsz mielőtt a pénztárhoz viszed, a párkeresés sem különbözik ettől. Sokkal nagyobb a baj, ha a vásárlás után derül ki ilyesmi, hidd el.
Ez az élet rendje, garancia semmire sincs. Nyomás új párt keresni!
Lehet,hogy a 4. válaszolónak igaza van.
A páromnak is volt egy félrelépése,az egyik kolléganőjével. Egyszer az egyik barátja megjegyezte,hogy nem töltenek-e túl sok időt együtt(párom és a kolléganője),én erre azt válaszoltam,hogy nem hiszem,csak barátok.
Rá két hónapra a párom bevallotta,hogy lefeküdt vele egyszer.
A tanácsom az ,hogy tedd túl rajta magad,egyszerűen felejtsd el. Próbálj újra ismerkedni,és nem rágódni a múlton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!