Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csaltad már meg a párod? Ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csaltad már meg a párod? Ha igen, lebuktál vagy sem? Illetve hogyan vetted észre, amikor megcsaltak?

Figyelt kérdés
2013. aug. 7. 15:22
 1/8 Bummer ***** válasza:
100%

Soha, előbb vágnám le a f.om.

De ugyanígy állok a páromhoz is, annyi neki ha megteszi.

2013. aug. 7. 15:23
 2/8 anonim ***** válasza:
Bummer nem jól emlékszem, hogy te írtad pár hete még, hogy voltál már szeretője őnek? :$ lehet keverlek :(
2013. aug. 7. 15:24
 3/8 Froncsi ***** válasza:

Alattomos dolognak tartom, amire nincsen mentség.

Ha valóban szeretitek a másikat, akkor nem fordítotok hátat egymásnak egy kevés élvezetért

2013. aug. 7. 15:25
 4/8 Bummer ***** válasza:
Hogy a nő épp volt valakivel vagy se az más kérdés, én független voltam ilyenkor. Amúgy jó szeretőnek egy nő akkor is annak hív, ha egyszerűen észbontónak tart az ágyban. :)
2013. aug. 7. 15:25
 5/8 anonim ***** válasza:
73%

Még soha, és nem is fogom. Bár volt már hogy egyszer majdnem sikerült, de akármennyire is részeg voltam akkor volt bennem annyi hogy nemet mondtam a csajnak aki mindenáron le akart velem feküdni.

Barátnőm tud róla, elmondtam neki, örült hogy képes voltam nemet mondani.

És ezt ugyanígy elvárom én is tőle.

A volt barátnőm már megcsalt nem is egyszer, egyiket nem vettem észre, ő sem mondta el csak utólag tudtam meg. A második megcsalásra rájöttem akkor közöltem vele hogy ennyi volt, mivel csak akkor egy csók volt és semmi több így megmondtam neki hogy kivételesen még elnézem de még egy ilyen és annyi a kapcsolatunknak. Sajnos utána le is feküdt a sráccal akivel csókolóztak, de bevallotta mert mondta hogy elment az esze meg hülye volt és bánja, én mondtam neki hogy késő bánat és adtam neki fél órát hogy össze szedje a cuccát ami nálam volt és elhúzzon a francba mivel nem éltünk együtt így csak néhány ruhája volt itt, nem kellett rá sok idő.

A mostani barátnőm nem lenne ilyenre képes, de az biztos ha egyszer is lemer feküdni egy sráccal azonnal kidobom nem kap esélyt mert aki egyszer megteszi többször is megfogja és több ismerősöm tapasztalta már ezt, és én más hibájából tanultam. A csókot sem fogom elnézni könnyen de talán akkor még lehet szó egy utolsó esélyről talán, ha olyan kedvem van, de tuti nem tudnék együtt élni a gondolattal, lehet nem is működne.

2013. aug. 7. 15:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem, és ég sosem vettem észre, hogy megcsaltak. De azért legnagyobb valószínűség afelől mutatkozik, hogy még nem csaltak meg.
2013. aug. 7. 15:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen, (de orális maximum, vagy csók) nem buktam le egyszer sem. Az exem megcsalt, a barátaimtól tudtam meg, mert látták egy házibuliban.
2013. aug. 8. 01:50
 8/8 anonim ***** válasza:

Az első barátom csalt meg többször is és elmondta. ("csak" csók volt)

Azóta bár nagy szemétség, én is csaltam meg mást, de olyankor amikor már nem szerettem, nem volt jó a kapcsolatunk és azzal akit már akkor szerettem. Ez akkor sem mentség ilyen tettre, bánom is.

Nem buktam le mert elmondtam és amúgy is szakítottunk.

Sose maradnék benne egy olyan kapcsolatban ahol csalás történt, már én sem, és sose várnám el azt pasitól hogy megbocsásson ha ilyet tennék. Akit szeretünk azt nem csaljuk meg, ennyi (és azt se kéne akit nem, előbb szakítás).

Ha az embernek van lelkiismerete akkor lebukik :P

2013. aug. 8. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!