Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vallják be sokan a párjuknak hogy megcsalták? Ez hatalmas hülyeség szerintem.
Azokról az esetekről van szó amikor amúgy nem derülne ki soha az életben, de az illető mégis bevallja mert a lelkiismeret stb. Az a mondás nem igaz, hogy egyszer úgyis kiderül, a megcsalás is olyan dolog amit ésszel kell csinálni, és akkor nem derül ki soha. Hogy lehetnek ilyen hülyék hogy ők maguk bevallják?
Nem gondolják hogy ettől senkinek nem lesz jobb, csak elrontanak mindent? Egyértelmű hogy a megcsalt fél vagy szakít, vagy ha együtt maradnak örökre megromlik a kapcsolat, mindig ott lesz a tüske. Csak szenvedést és fájdalmat okoz vele.
Ha eltitkolja akkor pedig megmarad a boldog kapcsolat, amiről nem tud az nem fáj elven.
És ne gyertek azzal hogy nekem hogy esne. Szerintem ha meg is csalt már valaha a barátom, akkoris jobb nem tudni, amig nem tudom addig hihetem azt hogy végig hűséges volt, tehát nyugodt a lelkem.
a fene tudja, mi a legjobb
elvileg az őszinteség, de:
nekem nem vallotta be a párom, mástól tudtam meg, majd szembesítettem a ténnyel, hogy tudom, bevallotta, megbocsátottam, együtt maradtunk
okosabb lettem és kevésbé naiv. valahol végül a hasznomra vált az eset.
Ha már valakit megcsalnak, akkor ott az az egész már annyit is ér! Akkor akár már be is vallhatja a megcsalt félnek, mert annak a kapcsolatnak már úgyis vége van valahol...
Nem kell csalni ha szeretsz valakit - azaz ha igazán szeretsz valakit, akkor nincs is megcsalás, még "véletlenül félresikerült egyéjszakás" sincs. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!