Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan hogy úgy éreztétek nem szeret a párotok?

Figyelt kérdés

Már hetek óta, ha azt mondom szeretem valamit morog, végül is ha elfogultak vagyunk, mondhatjuk, hogy majdnem azt mondja. Tegnap este értem haza a nyaralásból, gondoltam meglepem, átmentem hozzá. Mikor meglátott iszonyú faarca volt, annyit mondott, hogy azt hitte van még egy szabad estéje (az anyja ma ért haza), persze csak viccelt. Iszonyatosan összevesztünk éjjel, annyira, hogy anyukámnak értem kellett jönnie. Akkor, mikor tudta, h pár percen belül elmegyek olyan lett mint 1 cica kedveskedett, mondta, hogy szeret. Ma steamen beszélgettünk, többször írtam, hogy szeretem, meg hiányzik, semmit nem reagált, mikor rákérdeztem, azt mondta hogy persze szeret.

De már hetek óta nem érzem.

Más is volt így? Mit tettetek?

2013. aug. 10. 19:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Igen...

Volt valami amit csinált kértem hogy ne csinálja.. ha nem másért értem ne ,elsoroltam neki ezerszer hogy ha egy kicsit is szeret akkor nem fogja csinálni de akkor is csinálta.

2013. aug. 10. 19:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez az ember csak használ, de nem szeret.Lépj.
2013. aug. 10. 19:24
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Én is erre jutottam, hogy menni kell, de én mindennél jobban szeretem ennek ellenére is. Annyira nehéz 1 perc is nélküle... De a mai találkozónkat is lemondta... :(
2013. aug. 10. 19:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Hullámvölgyben vagytok. Egy kapcsolatot nehéz és fáradtságos működtetni. Lehet hogy most más köti le, mondjuk a karrierje, vagy az hogy jobb legyen a munkájában és anyagi biztonságot tudjon nyújtani. Esetleg családi zűrök.
2013. aug. 10. 21:27
 5/5 A kérdező kommentje:

Tanuló még, a nyári szünete abból áll, hogy a gépén játszik. Ez bántotta, h nem játszhat, hanem velem kell lennie. A családban sem hiszem, hogy gond lenne, egyedül volt egy hétig nyugiban.

Nem tudom mit tehetnék még a kapcsolatért, sütök főzök neki, ha kell előre több napra, hagyom, hogy játsszon próbálok mindenben a kedvére tenni, cserébe annyit kérek, hogy beszéljünk a felmerülő problémákról, erre nem áll velem szóba órákig, pedig csak megkérdezem, hogy ő mit érez, ne cseszegetem.

2013. aug. 10. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!