Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti éreztétek már hogy a párotok sokkal jobbat érdemelne nálatok?
Figyelt kérdés
Gyakran nem is tudom hogy miért van velem. Ő már dolgozó, önmagát eltartó helyes férfi. Én meg még csak tanulok itthon élek a szüleimmel.. az utóbbi időben a fogamzásgátlótól felszaladt 6-7 + kg stb.
Furcsa érzés ez de gyakran érzem azt hogy ő sokkal jobbra érdemes mint én.
2013. aug. 8. 14:14
1/7 anonim válasza:
Mindig ezt éreztem, és nem is tévedek. Rossz ember vagyok, próbáltam megváltozni, de nem ment. Ezért kerülöm is párkapcsolatokat.
2/7 anonim válasza:
Mindig ezt érzem ha józan vagyok. Ezért vagyok örökké részeg...
3/7 anonim válasza:
Ha szeretsz valakit és felnézel rá, akkor természetes ez az érzés :) ő is tanult korábban és élt a szüleivel, ettől te nem vagy kevesebb. :) Ha felszaladt rád pár kg a tabitól, akkor szerintem kérheted nőgyógyász segítségét, ugyanis ha megfelelő tablettát szedsz, elvileg nem kéne híznod, orrba-szájba hirdetik hogy a mai tabiktól már nem lehet :D szóval lehet váltanod kell egy másik fajtára. Ha nem érzed elégnek magad, próbáld tunningolni az önbizalmad, kis edzés, diéta, új frizu, kedveskedj neki valamivel (pl sütsz vmi finomat), esetleg vmi új dologra ráveszed (bármi lehet, akár új szexpóz is), ezekkel boldoggá teheted és ezzel te is jobbnak fogod érezni magad:)
5/7 anonim válasza:
Ilyet én még nem éreztem. Inkább fordítva, vagyis hogy jobb (odaadóbb, kedvesebb) csajt érdemelnék...
6/7 anonim válasza:
Most én is inkább azt érzem hogy sokkal jobbat érdemlek.:(
7/7 anonim válasza:
Oké, de azért megpróbálhatnád leadni a kilóidat, meg számtalan dolgot tehetsz azért hogy szeressen! Ne nézd le magad, viszont tegyél a kapcsolatért!
Én olyat éreztem eddig, hogy szerintem nem mi kellünk egymásnak, és mással boldogabb lenne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!