Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztétek magatokat magányosnak a párotok mellett?
Befejeztem az egyetemet és hazaköltöztem, így rengeteg szabadidőm lett így nyárra és csak hétvégén tudunk a barátommal találkozni.. Rajta azt érzem, hogy őt nem is érdekli különösebben, persze leszívja a meló, meg napi szinten beszélünk, mégis valamiért így érzem.
Sokat vagyok egyedül és sokat tudok magammal foglalkozni, csak ez lehet a baj?
Velem is ez volt a baj. Boldog voltam egy kapcsolatba, de nem éreztem magam jól. Rájöttem, hogy az önmegvalósítás hiánya a hiba. Nem volt hobbim, nem érdekelt különösebben semmi, elvégeztem a dolgom és ennyi.
kerestem sportot, és egy új hobbit, láthatóan boldog lettem újra, de a pasi kidobott..de ez egy másik történet és nem akarok bogarat se ültetni a füledbe. :)
Nálunk a kezdetektől reménytelen volt a dolog...
én csak akkor érzem magam magányosnak amikor egyedül vagyok itthon, mert én 3 órával előbb érek haza a melóból mint a férjem.
De akkor elfoglalom magam, a háztartással, plusz meg kell csinálnom a vacsoráját, vagy pl imádok olvasni:) és neten játszani.
talán beszéld meg vele ezt a dolgot, mert valami oka csak van, hogy ezt érzed!
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!