Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom haragszik rám amiért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom haragszik rám amiért nem akarok abba a házba költözni amit még gyerekkorában vettek a szülei. Az udvar tele van gépekkel, nem tudják őket hová tenni. Mit javasoltok mit tegyek?

Figyelt kérdés
2013. aug. 10. 17:50
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
81%

Bäzd+ én annak örülnék ha lenne egy házam, csak az én szüleim nem tettek semmit a seggem alá......

Ne legyél ennyire finnyás, milyen gépek?

2013. aug. 10. 18:10
 12/28 anonim ***** válasza:
81%
Csak azért nem akarsz ott lakni, mert ronda az udvar??? Az eladod és másikat veszel nem olyan egyszerű ám! Gondold ezt át még egyszer.
2013. aug. 10. 18:11
 13/28 anonim ***** válasza:
29%
rendelsz egy konténert, és belerakod a gépeket, és máris nincsenek ott
2013. aug. 10. 18:34
 14/28 A kérdező kommentje:
A házat ami rajta van úgyis lebontanánk. Őszel ha esik az eső és a páromék kimennek a gépekkel a földekre csupa sár lesz a bejáró.
2013. aug. 10. 18:34
 15/28 anonim ***** válasza:
95%

Cica, ha földműveshez mégy hozzá, az bizony ezzel jár.

Gondolod majd külön portán tartjátok a gépeket, hogy neked a feljáród tiszta legyen?!

Ha nem tetszik, ott a magasnyomású mosó, és letakarítod.

Ki nem állhatom, ha valaki elkényeztetett hercegnőt játszik...

2013. aug. 10. 18:39
 16/28 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem ez kamukérdés lesz, mert ilyen ostoba liba nem létezhet.
2013. aug. 10. 18:40
 17/28 anonim ***** válasza:
90%

Traktor, kombájn....??? Ha mezőgazdaságból élnek, valahol tárolniuk kell a gépeket és törvényszerű, hogy a sárban sárosak lesznek. Van egyéb hely a tárolásra ?

Miért kérdezel, ha nem adsz normális infókat ?!

2013. aug. 10. 18:40
 18/28 anonim ***** válasza:
90%
Mezőgazdaság? Így más a szitu. Mit gondolsz, a traktor majd külön házat kap? A földművelés bizony földdel jár! Nem hogy a bejáró földes lesz, de ha ilyen helyen dolgozik, akkor bizony a párod is! Takarítsd le, ha zavar.
2013. aug. 10. 18:48
 19/28 anonim válasza:
18%
A szülei olyan helyen laknak, hogy az udvar végén rét van, úgy gondolom oda is vihetnék a gépeket. A sógorom felesége is ezen akadt ki, hogy az ők udvarukon is ott voltak a gépek de neki sikerült meggyőznie a sógoromat, hogy vigyék el onnan. Ezért vannak most ott ahol.
2013. aug. 10. 18:50
 20/28 anonim válasza:
0%

Előző vagyok csak valamiért elküldte a gép mielőtt befejezhettem volna.

Szóval az én sógoromék is hasonló cipőben jártak mint te. A sógornőm meggyőzte a párját szerintem próbáld meg te is.

2013. aug. 10. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!