Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan kaptam fel a vizet?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan kaptam fel a vizet? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

2 napja összevesztünk a párommal mert kiderült, hogy kb. a felét nem mondja el ami történik vele vagy egyáltalán. Tudja jól, hogy ez rosszul esik nekem mivel annak idején megbeszéltük, hogy mindent elmondunk a másiknak, vagyis szerintem ez a minimum ha én mindent elmondok neki.

A másik meg, hogy jobban védi a haverja kis titkait, mint, hogy ha látja valami nem okés velem, hogy megkérdezze mi van.

A veszekedésünk alatt kibökte, hogy a rózsa amit kaptam 500 Ft volt, ezzel nincs is baj, de régebben mikor megkérdeztem tőle, hogy "tudod mik azok a dolgok amik fontosak nekem?" Válaszolta, hogy igen, pl a rózsa stb..." akkor mérgemben megkérdeztem, hogy ha tudod akkor hol voltál az elmúlt fél-1 év alatt? Akkor meg csak elkezdett kifogásokat keresni, mert jaj nincs pénze stb... (ja persze, szinte megmarad az egész fizuja, de nincs rám pénze...)

Tudta jól, hogy nem várom el, hogy hetente vegyen nekem, ha 2-3 havonta akar egyszer megértem, de hogy majdnem 1 év alatt nem volt képes egyszer sem, kiborított, meg még arra fogja, hogy kaptam a névnapomra kb. ezzel azt érezteti velem, hogy örüljek, hogy akkor kapok...

Tényleg én komplikálom túl? Ti, hogy látjátok külső szemlélőként?

2013. aug. 10. 09:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
61%
Mi lenne, ha a vacak pasiddal beszélnéd meg a bajodat és nem itt ócsárolnád a válaszolókat? Nem mi tehetünk róla, hogy egy sz*r meber került egy sz*r emberhez. Menj és beszéld meg a lovagoddal a problémádat. Hisztis p*csa.
2013. aug. 10. 11:03
 12/14 A kérdező kommentje:

Hisztis pi**ák üzenem: már BESZÉLTÜNK róla!!

Ja és úgy hurrogjátok le a másikat, hogy azt sem tudjátok mi a helyzet. Ti aztán nagyon tudjátok, hogy ez egy irtó sz*r nap nekem. De persze azt nem tudjátok, hogy ép ma kaptam egy telefonhívást, hogy balesetben meghalt az unokanővérem, de végül is nem érdekel mit gondoltok. Csak előre pofáztok mikor azt sem tudjátok, hogy mi a helyzet.

És bocs már, hogy baromi ideges vagyok, hogy egy részeg sofőr miatt elveszítettem a rokonomat, de nyugodtan hívjatok hisztis p*csának nem különösebben érdekel most!!!!

2013. aug. 10. 11:30
 13/14 anonim ***** válasza:

Mi honnét tudjuk te nagyon okos? Annyit tudunk, amenyit leírsz. Nem többet. A többit kitaláljuk, célozgatunk stb. Ez egy fórum. Az országban bárhol elolvashatják a kérdésedet.

Nagyon sajnálom az unokanővéredet. Neked keleltt volna kinyiffannod, fellélegezne a világ. Egy idiótával kevesebb lenne.

2013. aug. 10. 17:57
 14/14 anonim válasza:
nálunk is hasonló a helyzet, a kapcsolatunk elején még kaptam minden hónapban egyszer vagy csokit vagy egy szál virágot.. beszéld meg a barátoddal, hogy jól esne néha valami apróság, akár egy szál virág is. ha szeret akkor biztos, hogy megérti :)
2013. aug. 12. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!