Vajon jogosan kaptam fel a vizet?
Figyelt kérdés
Szóval a barátomnak van egy excsaja. Ez a csaj facebookon bejelölte őt egy képen, hogy írja le ami elsőnek eszébe jut róla. A barátom odakommentelte: hogy a régi emlékek. Nekem ez nagyon rosszul esett. :( Mindig azt hangoztatja hogy én más vagyok, mert okos vagyok és hozzá kell tenni ez a lány elég butácska. Tipikus üresfejű liba, akivel beszélgetni sem lehet. Én tudom hogy szeret a barátom, de ez marha szar volt. Meg amúgyis mindenen felkapom a vizet bármit tesz. Néha azt érzem hogy jobb lenne nélküle de most is nem taliztunk 4 napig és jó volt újra átölelni.2011. júl. 11. 19:27
1/5 anonim válasza:
Régi emlékek- tehát nem folyamatban lévő megcsalás, teljesen alap nélkül kaptad fel a vizet szerintem. Neked nem volt még előtte senkid,akire a mai napig emlékszel? okos vagy,akkor ezt át tudod gondolni logikusan...
2/5 anonim válasza:
Ha tudod, hogy buta kis liba,akkor ne foglalkozzàl vele.
3/5 anonim válasza:
Teljesen igaza van az első hozzászólónak. Ha olyan okos vagy mint írtad akkor ezt logikusan át lehet gondolni. Ha nem volt még a mostani barátod elött senkid akkor is. Nekem a mai napig eszembejutnak a volt barátomról szép emlékek pedig elég rendesen átvert,de még is voltak nagyon szép együtt töltött perceink amiket soha nem felejtek el.
4/5 anonim válasza:
Ha régi emlék, akkor nincs miért aggódnod! Mit kellett volna odaírnia? Hogy még mindig szereti?
5/5 anonim válasza:
Szerintem meg jogosan kaptad fel a vizet.
Nekem se tetszene ha a párom volt nője bejelölgetné őt egy képen, ő meg még kommentelgetne hozzá, pláne ilyet.
Az már egy lezárt ügy.
Vagy ő ezt fordított esetben elnézné? Szerintem neki sem esne jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!