Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom ha valahol iszik és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom ha valahol iszik és berúg képes bárhol elaludni. Olyat is szokott csinálni, hogy hazafelé jövet lefekszik az utcán és elalszik. Nagyon félek, hogy egyszer baja esik. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
2013. aug. 10. 08:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

8:53-as...

szerintem jobb minta azok akik 1 felestől agresszívvá válnak....

Lehet, hogy te szent vagy, és fiatalon sosem ittál, mert mint írtam nagyon ritkánfordul elő..nem értem mi a problémád, (főleg ha nekem nem az) vagy az a bajod, hogy ennyit megiszik? Én tartom vele a szintet, és nem leszek. Nyivákolós, hisztis, bukdácsolós, ordenalé, és minden bennem marad...ilyen a szervezetem, mindig bírtam, mégsem jelenti azt, hogy minden héten megiszom ennyi alkoholt...

Párom sem, mint írtam 2 éve volt ilyen utoljára, az is pasisbulin, és az 5 év alatt 3 szor

Ez az eset,az alább írt eset, és 1 Szilveszter még az egyetemi koliban...

10-es az én párom konkrétan a családi asztalnál disznóvágáskor a levesbe fejelt (volna ha nemhúzom el előle)

Amúgy én meglátom rajta ha gond van kb 20 perccel előtte, más azt hiszi csak be van csípve mert a pia annyira nem látszik meg rajta, még a saját anyja sem vette ész soha, ő mondta...

Van aki hőbörög, van aki kötekszik, van aki agresszív, van aki viccesnek hiszi magát, van aki bukdácsol, van aki szomorúra issza magát és van aki elalszik.....

a lényeg, hogy meg kell tanulnia mennyi az amit ihat, ha egyáltalán nem, akkor ne tegye, csak otthon...

2013. aug. 10. 09:29
 12/14 anonim ***** válasza:

1. a párod tanulja meg hol a határ, nem kell berúgni, nem kell annyit inni, h ilyen méltatlan helyzetbe kerüljön.

2. igen, baromi veszélyes az utca közepén elaludni, mert kirabolhatják, megverhetik.

hány éves a kedves párod, h ez neki még nem fordult meg a fejében?

2013. aug. 10. 09:49
 13/14 anonim ***** válasza:
75%

Az én férjem is csinált ilyet mikor még fiatal volt:)) Egy az egyben elaludt az utcán. Mostmár nem iszik annyit, meg amúgyis együtt megyünk mindenhova és nem engedném, hogy lefeküdjön.

Te miért nem mész vele ilyenkor?

2013. aug. 10. 10:50
 14/14 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem, hogy ha elalszik a piától, mi a jó istennek iszik? Mi benne az élvezet? Vegyen be altatót, és eléri ugyanazt a hatást.
2013. aug. 10. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!