Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom ha valahol iszik és berúg képes bárhol elaludni. Olyat is szokott csinálni, hogy hazafelé jövet lefekszik az utcán és elalszik. Nagyon félek, hogy egyszer baja esik. Mit tehetnék?
8:53-as...
szerintem jobb minta azok akik 1 felestől agresszívvá válnak....
Lehet, hogy te szent vagy, és fiatalon sosem ittál, mert mint írtam nagyon ritkánfordul elő..nem értem mi a problémád, (főleg ha nekem nem az) vagy az a bajod, hogy ennyit megiszik? Én tartom vele a szintet, és nem leszek. Nyivákolós, hisztis, bukdácsolós, ordenalé, és minden bennem marad...ilyen a szervezetem, mindig bírtam, mégsem jelenti azt, hogy minden héten megiszom ennyi alkoholt...
Párom sem, mint írtam 2 éve volt ilyen utoljára, az is pasisbulin, és az 5 év alatt 3 szor
Ez az eset,az alább írt eset, és 1 Szilveszter még az egyetemi koliban...
10-es az én párom konkrétan a családi asztalnál disznóvágáskor a levesbe fejelt (volna ha nemhúzom el előle)
Amúgy én meglátom rajta ha gond van kb 20 perccel előtte, más azt hiszi csak be van csípve mert a pia annyira nem látszik meg rajta, még a saját anyja sem vette ész soha, ő mondta...
Van aki hőbörög, van aki kötekszik, van aki agresszív, van aki viccesnek hiszi magát, van aki bukdácsol, van aki szomorúra issza magát és van aki elalszik.....
a lényeg, hogy meg kell tanulnia mennyi az amit ihat, ha egyáltalán nem, akkor ne tegye, csak otthon...
1. a párod tanulja meg hol a határ, nem kell berúgni, nem kell annyit inni, h ilyen méltatlan helyzetbe kerüljön.
2. igen, baromi veszélyes az utca közepén elaludni, mert kirabolhatják, megverhetik.
hány éves a kedves párod, h ez neki még nem fordult meg a fejében?
Az én férjem is csinált ilyet mikor még fiatal volt:)) Egy az egyben elaludt az utcán. Mostmár nem iszik annyit, meg amúgyis együtt megyünk mindenhova és nem engedném, hogy lefeküdjön.
Te miért nem mész vele ilyenkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!