Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » S. O. S. félek, nem birok...

S. O. S. félek, nem birok elaludni sem! Azt érzem hogy baj lesz?

Figyelt kérdés
20èves vagyok van egy 27éves bátyám, mâr van családja is! Holnap indul németbe dolgozni, régen is volt már! A sírás kerülget, valamiért féltem hogy baja esik. Ő is félve indult! 1 hete kaptam tøle egy kis kabalát ide hoztam az ágyamba, mèg nem fordult ilyen elő velem! Minek tulajdonîthatom ezt???
2012. júl. 30. 23:37
 1/8 anonim ***** válasza:

Most mi a kérdés?

Amúgy nyugodj meg, semmi baja nem lesz.

2012. júl. 30. 23:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Lehet jön valami front. Hacsak nem vált be eddig minden balsejtelmed, nem kéne aggódnod, csak egyre jobban beparáztatod magad. Hülyeség az egész. Igyál egy kakaót és feküdj le, nem lesz semmi baj.
2012. júl. 30. 23:42
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem is szokott néha ilyen lenni. Még ha csak arról van szó, hogy anyukám alig három órára megy el. Ritkán fordul elő és általában nem történik semmi. Nyugodj meg és ne gondolj rá, nehogy bevonzd.
2012. júl. 30. 23:44
 4/8 anonim ***** válasza:

Két ok is van arra hogy ne aggódj:

1. a bátyád felnőtt ember aki tudja mit miért csinál (hacsak te nem ismered másmilyennek)

2. ezt a csatát úgyse vívhatod meg helyette

Viszont valamit nem értek.

"Holnap indul németbe dolgozni, régen is volt már!" "Ő is félve indult!"

De miért? Rossz tapasztalat vagy mi?

2012. júl. 30. 23:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Nyugi, csak a fantáziánk szórakozik! A kislányom és a vőm most utaznak busszal Görögország felé és nekem is minden percben ott jár az eszem. De eddig is utaztak már és ezután is fognak. Holnap este már a tengerparton sétálnak, a bátyád pedig felhívja a családját és Téged és jókedvűen elbeszélgettek egymással. OKÉ??!:-))
2012. júl. 30. 23:47
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönõm a vàlaszokat! Nem éreztem ilyet soha, volt mâr régen is kint, de akkor munkahellyel, most magában ment,ismeretlen férfival aki az ország másik végén lakik s őt sem ismeri. Annyi rosszat hallani, mikor volt ma "elbúcsùzni" akkor is hülyeségeket beszélt hogy utoljára jött...már akkor is a sírás kerülgetett!
2012. júl. 30. 23:52
 7/8 anonim ***** válasza:

felejtsd el a negatív gondolatokat,mert negatív eseményeket vonzHATnak be idővel.

hunyd be a szemed, és képzelj el olyan pozitív, kellemes eleneteket, pl mi lesz amikor meglétogatod a bátyád kinn, vagy amikor ő hazalétogat, vagy bármi olyasmit velük, veled kapcsolatban, amit szeretnél, ha megtörténne, és mindig erre gondolj.

2012. júl. 31. 00:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Nehéz rájönni, hogy az ilyesmi szimpla para vagy intuíció. :S Pedig az utóbbi hasznos.
2012. júl. 31. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!