Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tudnám leállítani anyámat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám leállítani anyámat hogy ne szóljon be mindig barátnőm miatt?

Figyelt kérdés

Mindig elmondom neki hogy nem érdekel mi a véleménye, tartsa meg magának, de folyton megtalálja a hibákat és mondja nekem hogy hogy lehet ilyen lánnyal együtt lenni.

Én szeretem őt de anyám ezt nem képes felfogni, hogy tudnám már végre leállítani, mert nagyon idegesítő.

Én 20 vagyok, barátnőm 18.

2013. aug. 8. 14:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ha a világ legtökéletesebb nőjével járnál, akkor meg az lenne a baja...Amiket elsoroltál, azok apróságok, egyértelmű, hogy csak kötekedni akar...

Mond el anyukádnak, hogy azzal, hogy a barátnődet kritizálja, neked okoz fájdalmat! Illetve, ha ezt így akarja folytatni, akkor el fogtok hidegülni egymástól, és valószínűleg ez neki sem lenne jó!

Ne engedd meg, hogy anyukád miatt szétmenj egy lánnyal is, mert nem egészséges az amit anyud művel...Lehet, hogy ő jobb barátnőt képzelt melléd, de neked kell érezned, hogy számodra ki a megfelelő, ő meg ezzel a viselkedéssel nem azt fogja elérni, amit szeretne, hanem pont az ellenkezőjét! Mond meg ezeket neki, hátha észbe kap!

2013. aug. 9. 00:00
 12/12 anonim ***** válasza:

Tipikusan az ilyen viselkedés miatt lesznek az anyós viccek:) szánalmas.

Amúgy meg ülj le vele még egyszer utoljára, és beszéld meg vele hogy hagyja abba. Vagy kérdezz rá mi is a baja a barátnőddel valójában.

Ha nem változik meg a helyzet, nem állsz ki a barátnődért, anyád el fogja üldözni, és nem csak őt, hanem mindenki mást is akivel valaha kezdesz, mert megijed, hogy elrabolják a pici fiacskáját.

Van még egy megoldás. Bár nem tudom mennyire kivitelezhető. Távolodj el anyádtól. Érezhetően csak annyit kommunikálj vele, amennyit nagyon muszáj. Ha kezdi a beszólogatást, vonulj be a szobádba. Ha így sem kapcsol, ne vidd haza a barátnődet és amint tudsz költözz el.

27/N

2013. aug. 9. 02:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!