Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tudnám leállítani anyámat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám leállítani anyámat hogy ne szóljon be mindig barátnőm miatt?

Figyelt kérdés

Mindig elmondom neki hogy nem érdekel mi a véleménye, tartsa meg magának, de folyton megtalálja a hibákat és mondja nekem hogy hogy lehet ilyen lánnyal együtt lenni.

Én szeretem őt de anyám ezt nem képes felfogni, hogy tudnám már végre leállítani, mert nagyon idegesítő.

Én 20 vagyok, barátnőm 18.

2013. aug. 8. 14:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
szard le :D
2013. aug. 8. 14:26
 2/12 anonim ***** válasza:
40%
Ajánld fel az édes hármas lehetőségét! :))
2013. aug. 8. 14:28
 3/12 anonim ***** válasza:
Ezekből az adatokból nem lehet megállapítani. Írj konkrétumokat mit mondd anyád, pontosan milyen a barátnőd?
2013. aug. 8. 14:31
 4/12 anonim ***** válasza:
Az én anyám is ilyen, csak én lány vagyok, és a barátomat szidja. Engedd el a füled mellett. A te életed, ráadásul önálló felnőtt vagy.
2013. aug. 8. 14:32
 5/12 anonim ***** válasza:
Igen ám de arra nem tértél ki hogy anyu miért nem tudja elfogadni a lányt? Biztosan van valami oka, mert a szülő jobb esetben örül ha a gyereke boldog 19/F
2013. aug. 8. 14:34
 6/12 anonim ***** válasza:
Mond meg neki, hogy bármilyen is a barátnőd, neked igy teljesen megfelel, annak idején meg anyudnak is volt választási lehetősége, hagyja meg neked is ezt!
2013. aug. 8. 14:37
 7/12 A kérdező kommentje:

A legutóbbinál az volt a baja, hogy vehet fel ilyen rövid nadrágot amiből kint van a segge mikor nem is csinos -.-

Mondanom sem kell hogy ez nem igaz, gondolom irigy rá.

Meg ilyenek hogy hogy vehet fel egy lány tornacipőt ez egyáltalán nem nőies.

Sokszor van baja a hajával, miért így hordja, miért ilyen színű, miért göndör, miért egyenes.

Meg elől van egy lyukas foga és azt mindig megjegyzi...

Meg ha itt alszik baja van vele hogy nem hoz saját törölközőt meg tusfürdőt magával, hanem a miénket használja.

2013. aug. 8. 14:40
 8/12 anonim ***** válasza:
Mi ezért költöztünk .... Sajnos. Nem fog változni, mert csak abban találja fel magát, hogy kritizálódjon :/
2013. aug. 8. 14:52
 9/12 anonim ***** válasza:
Basszájba
2013. aug. 8. 15:26
 10/12 anonim ***** válasza:
Állj elé férfiasan és tarts neki egy világ megrendítő beszédet tele ,érzelmekkel és homályos jól hangzó hasonlatokról, a szerelemről, a világról, a barátnőd lelki értékeiről és úgy egyébként minden szép dologról, amely olyan hatást gyakorol rá, hogy megváltozzék a véleménye, hogy egy könnyes, bocsánatkérés keretében ölelje át a barátnődet és megígérje neki, hogy a család tagja vagy édes lányom, szólíts [anyád beceneve]-nak/nek.
2013. aug. 8. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!