Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kulfoldi es vallasos a parom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kulfoldi es vallasos a parom, akivel meg nem elunk egyutt, es nem volt sex mit szeretik mit nem az agyban?

Figyelt kérdés
tanacsokat kernek azoktol akiknek muszlim a ferjuk, miben kulonboznek az agyban? Mit engednek maguknak, mit szeretik es mit nem? Parom nagyon nem beszel ilyenokrol, nem is akar. ( Iszlam vallasu)

2013. aug. 7. 12:06
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
51%
Ha feltetted a kérdést, biztos vannak aggályaid. Jó néhány film szól erről a témáról, megtörtént eseteket feldolgozva. Pl.: A lányom nélkül soha. Tudnod kell, hogy a muszlimok a nőt nem tekintik embernek. Csak cseléd lehetsz. Ott a törvények sem védenek. Szüzen kell férjhez menned. Különben megölhet, az ő törvényeik szerint teljesen jogosan. Ha gyermeked lesz, azt soha el nem hozhatod tőle. Sok leírás van a neten, nézz utána.
2013. aug. 7. 12:43
 12/23 anonim ***** válasza:
40%

el se olvasom a kommenteket, mert lefogadom, hogy tele van rasszista és fajgyűlölőkkel, akik annyira cső látásúak, hogy egy vallás alapján általánosítják az összes embert.

Csak, hogy a kérdés lényegi részére is válaszoljak: én nem tapasztaltam semmi különbséget...

2013. aug. 7. 12:44
 13/23 anonim ***** válasza:
47%
Az ágyban abban különböznek, hogy egy eszköz leszel, gyengédségre, előjátékra, saját örömre ne számíts.
2013. aug. 7. 12:46
 14/23 anonim ***** válasza:
28%
A csadort megvetted már? :D
2013. aug. 7. 12:49
 15/23 anonim ***** válasza:
28%

"12"

Nincs tele rasszistákkal, csak jót akarunk neki, megkímélni a csalódástól. És te meg húzd le magad a wc-n!!

2013. aug. 7. 12:51
 16/23 A kérdező kommentje:
Nem vitatkozni akarok de azok akik csak sotet oldalat latnak mindennek, azoknak mondom, parom Orvosi diplomaval rendelkezik( Szulei miatt jar neki is EU n belul vizum nelkuli utazas) Anal sexrol pedig annyira nem tudd semmit a kommentelo naluk az tiltott terulet es Muszlim ferfiak undorottnak tole altalaban. Van valaki akienk muszlim a ferje?
2013. aug. 7. 12:58
 17/23 anonim ***** válasza:
Ebben a témában sok kérdés és válasz van itt az oldalon, csak rá kell kattintani a hasonló témára a kérdésed alatt.
2013. aug. 7. 13:15
 18/23 anonim ***** válasza:
88%

Úristen, milyen hozzászólások. Lerí, hogy semmit nem tudnak erről a vallásról és erről a kultúráról.

10 éve muszlim férjem van, csadorom nincs. Nem voltam szűz mikor elvett, nem használ ki, nem tart a tulajdonának és nincs anál szex mániája.

Talán az elején kevésbé volt nyitott, de az évek során sokat lazult. Annyit tanácsolnék, hogy ne várd el tőle az orális szexet és te se azzal indíts, ezt kultúrából adódóan nem szeretik, de változhat.

2013. aug. 7. 13:19
 19/23 anonim ***** válasza:
Én nagyon jól tudom, hogy tilos az analis sex, ahogy az alkohol is meg meg sok dolog. De őszintén (7eveig Voltam felesége egy egyiptomi ferfinek, 4es fel évig Alexandriaban éltünk) az itteni arabok többsége betartja a vallasanak szabályait? Nevetséges amit sokan csinálnak itt, pl. Ramadan nem eszik nem iszik, este meg sexel a barátnőjével aki nem a felesége, és drogot árul a Keleti pu on vagy pénzt vált a piacon. Itt ilyen az arabok TÖBBSÉGE , nem azt mondtam hogy mind! Sokan jönnek ide egyetemre, de a többség az iskola után el is megy. Az annál sexet szeretik, de sokan letagadják (nem mindenki szereti!), ez pontosan a vallásuk miatt alakult így (ugyebár így megmarad a lány szuzesege, vagy ha nincs nő .... van ilyen is de általában nem a nagyvárosok rá jellemző).
2013. aug. 7. 13:34
 20/23 anonim ***** válasza:
A te problémád! Oldd meg magad! És ne gyere ide idegengyűlöletet szítani!
2013. aug. 8. 01:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!