Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nincs igazam pénzügyben (diákhitel)?
Komolyabbra fordult a dolog barátnőmmel, összeköltöztünk, közös kasszán vagyunk.
De normálisan megmondtam neki, hogy a diákhitelébe nem fogok beszállni, az az ő múltjának a része, nem adok bele pénzt.
Barátnőm azzal jön, hogy el kéne fogadnom a múltjával együtt. Igen ám, de én tudom, hogy ahogy rengeteg diák, anno ő sem arra költötte azt a pénzt, amire kellett volna, hanem a volt barátjával elfesztiválozták, plussz az akkori barátja nagy füves volt. Én meg nem vagyok hajlandó ezt "finanszírozni", visszafizetni.
Te hülye vagy, h egy ilyen nővel összejöttél.
Úgy le fog húzni, mint a szart.
igazad van!
mond neki, hogy a diákhitelt azt te vetted fel, akkor még nem voltunk együtt, azt törleszted majd magadnak. ennyi.
ha sajnálsz rá egy ötöst keress olcsóbbat
good luck and high fall
Igen, havi szinten 5 ezer valamennyi.
De engem nem a pénz zavar, hanem hogy az akkori link, füves barátjának finanszírozta a hülyeséget, és én ezt nem vagyok hajlandó most visszafizetni.
Ha tanulásra költötte volna, akkor természetesen beszállnék.
Mondom, h igazad van, miért kellene neked kifizetni a volt barátja drogozását???
Ennyi erővel kifizethetné az is, aki szerint fukar vagy.
Elvégre csak 5 ezer valamennyi...
Honnan tudod, mire költötte és egyáltalán mi közöd van hozzá?
Te nem szereted ezt a lányt, nem fordult itt komolyabbra semmi, ezen túl még egy fukar kis p:ocs is vagy, aki a fogához veri az utolsó garasát is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!