Fel tudom venni egyszerre mindkét fajtájú diákhitelt?
Figyelt kérdés
költséges leszek az egyetemen szeptembertől és nem bánnám, ha a későbbiekben alacsonyabb kamattal kellene visszafizetnem a tandíjat..2013. aug. 3. 21:17
1/19 anonim válasza:
Ne cseszd el az életedet diákhitellel.
2/19 A kérdező kommentje:
nincs mas valasztasom, 150/felev nekunk sok. es szeretnek kicsit a sajat labamra allni. igyekeznek minel kevesebb penzt elvinni itthonrol. de visszafizetesnel segitenenek. :)
2013. aug. 3. 22:58
3/19 anonim válasza:
minek akarsz egyszerre kettőt felvenni? a diákhitel kettő sokkal barátságosabb, mint az egy
ennél ha tudod, egyszerre is visszafizetheted az összeget, és ha jól emlékszem 2%-os kamatot kell fizetned, míg az egyet életed végéig is fizetheted
4/19 A kérdező kommentje:
hogy itthonról minél kevesebb pénzt kelljen elvinnem. :)
tandíjhoz pedig mindenképpen szükségem van diákhitelre.
2013. aug. 4. 21:26
5/19 A kérdező kommentje:
az alacsonyabb kamatút csak tandíjhoz vehetem fel, amit én meg sem kapok. abból nem fogok tudni élni.
2013. aug. 4. 21:27
6/19 anonim válasza:
úgy gondolom az egyet, akkor is hülyeség felvenni, vedd fel a kettőt és menj el dolgozni, így kevesebb terhed lesz és csak egy hitelt kell majd törlesztened
7/19 anonim válasza:
Nem akarlak megsérteni, de annyira nem értem az ilyen hülye embereket. Én is tovább szeretnék majd tanulni, de most érettségi után nem jelentkeztem, mert a gazdasági szakokon csak fizetősre jutottam volna be. Bár ez egy nagy vicc, mert a pontommal mérnökire sőt még az orvosira is felvettek volna államira. Inkább majd később jelentkezek egyetemre és addig is gyűjtöm a pénzt. Már rég óta gyűjtöm és már sok pénzem van. Lehet, hogy jobb lenne, ha egy évvel később mennél egyetemre és dolgoznál. Egyetem mellett meg lehet diákmunkát vállalni.
8/19 A kérdező kommentje:
nem akarok tovabb varni, mert a vegen meg jobban felemelik a ponthatarokat.
es nem azert lettem fizetos, mert olyan huuu, de rossz lett az erettsegim. sot.. :)
diakmunkat pedig szeretnek es fogok is vallalni, azzal nincsen baj.
2013. aug. 5. 14:50
9/19 anonim válasza:
de akkor felesleges az egy, ne tedd tönkre az életed és gondolkozz
10/19 anonim válasza:
Nem érdemes felvenni mind a kettőt. A diploma megszerzése után úgy akarsz kilépni a nagyvilágba, hogy több milliós hiteled lesz. Ki tudja, hogy egyátalán el tudsz-e majd helyezkedni. Hogyan fizeted vissza. Gondolkozz már el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!