Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy mindenkinek jó legyen?
Figyelt kérdés
1 éve vagyok a barátommal, nagyon jól megértjük egymást. Egyelőre a kapcsolat titkos, most vagyok válófélben, és még nem akarom nyilvánosságra hozni. Egyetlen feszültségforrás van köztünk, az, hogy néha egybeesik az általa szervezett program azzal, hogy a kislányom egyéb programja miatt nem tudok elmenni. Pl. most hétvégén el akart vinni egy szülinapi buliba, de a lányomnak fellépése lesz, és én természetesen az utóbbit választom. Hogy csináljam, hogy ne bántsak meg senkit? Bár szerintem a barátomnak meg kéne értenie, hogy egy nőnek a gyermeke az első. Legalábbis én így vagyok vele.2013. aug. 7. 07:34
1/3 anonim válasza:
Gyerek az első, érett, értelmes férfi megérti, de figyelj oda, őt se hanyagold el. :) Ha felvállalnátok az jobb lenne, vihetnéd őt is.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Igen, mindkettőt nagyon szeretem. Egyelőre nem hozzuk nyilvánosságra a kapcsolatot, mert a férjem mindent ellenem fordítana. A barátomat ugye ezért nem veszítem el? Bár ha emiatt elhagy, akkor nem is szeret igazán.
2013. aug. 7. 07:39
3/3 anonim válasza:
Jó zűrös egy férjed lehet. Minél előbb el kell intézni azt a válást. :(
Ha szeret, nem fog elhagyni a párod, de azért figyelj oda rá. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!