Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mit gondolnátok ha a lány kezdeményezné a csókot és simogatna benneteket az első randin? Tegyük fel, hogy kölcsönös a vonzódás.
1. randin?D
Nyilván azt, hogy egy könnyűvérű kis csaj és nem kellene komoly kapcsolatra.
Sajnálom, nem én vagyok olyan rohadt büszke rá, hogy a nememnek van tartása. Érdekes ti mindig annyira hejjegtek, hogy így becsüljünk meg titeket meg úgy, így van bennetek tartás meg úgy.
Amit ezzel az egyenjogúság dumával csináltok az is valami nevetséges. Elvárod, hogy ilyen esetekben egyenjogúként kezeljünk, de amikor nem nyitják ki előtted az ajtót vagy nem keresik meg a gyerekeid felneveléséhez szükséges pénzt akkor fel vagy háborodva, hogy "há de az a férfi dolga lenne". Vannak dolgok amik a férfiakra vonatkoznak, vannak amik a nőkre. A tartás az a nőkre. Ezen nincs mit vitatkozni.
Én örülnék neki nagyon, nem tartanám ribinek
De ilyen úgyiscsak a mesében van
már megint gyengeelméjű vagy-.-' Ki beszélt itt ilyenről ??
Arról beszélek, hogy ha van egy jó melóm és a férjemnek is van egy jó melója, akkor szerinted ki fogja feláldozni a munkáját azért, hogy otthon maradjon a gyerekkel ?-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!