Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért pont ő kell mikor már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért pont ő kell mikor már nem lehet az enyém?

Figyelt kérdés
én 15 vagyok lány..ő meg pasi és 16..1 suliba járok vele..már 2x jártam vele..több mint fél éve..most van pasim meg szeretem ,csak mégis ha még1x a Tomival lehetnék akkor soha többet nem engedném el..mért érzem ezt?kül őt Tominak hívják és olyan 3 hetet jártunk..mind a 2x én szakitottam vele..nagyon megbántam..múltkor beszéltem vele msnen és azt mondta h lehetséges h össze jönne velem még 1x...aztán megdum h tal..erre meg nem akart velem tal mikor ott voltam...hát LOL..vélemény??(és a mostani pasimat nem szerelemből szeretem..hanem csak olyan kedvelés,szeretet..stb)
2009. okt. 25. 20:40
 1/5 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem először tanulj meg normálisan fogalmazni, illetve írni. Utána pedig hajthatod a pasikat.
2009. okt. 25. 20:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Még egy tini love. Szerintem te azt se tudod mit akarsz, de tényleg. Megkapnád, aztán megint megunod. Miért untad meg 2x, nem kéne ezen elgondolkozni?
2009. okt. 25. 20:45
 3/5 A kérdező kommentje:
akkor még nem igazán vettem komolyabban ezt a pasizás dolgot..minden héten másikkal :D..de most valahogy....CSAK Ő KELL!és nem pár hétre....kül mostani pasimmal 3 hónapja vagyok 1ütt!
2009. okt. 25. 20:49
 4/5 anonim válasza:

Szia!

szerintem igen először tanulj meg írni, de ha nem szereted a pasid miért vagytok együtt? nem értem!!nem jó ha átvágod...!!!:S meg ha már másodjára dobtad nem hiszem h még egyszer lenne annyi esze h ilyen kis taknyossal aki dobja utána meg járni akar vele újra akarná kezdeni.

nekem ez a véleményem jah és gondolkozz először h mit csinálsz!!

jah és ne haragudj ezeket nem sértésnek szántam!!

2010. máj. 20. 18:20
 5/5 anonim ***** válasza:

hülye pcs. vagy aki írni sem tud.Először tanulj meg tényleg írni,nézd már meg mit írtál te.

Várjál idézem:

"megdum h tal..erre meg nem akart velem tal mikor ott voltam...hát LOL..vélemény??" Ez mi a rák?Öcsém.kis pcs. komolyan.Gratulálok,h. ezelőtt igazi kis **** voltál,bár szerintem most sem vagy különb..minden héten más pasi (y) hülye vagy te hallod.

2011. máj. 21. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!