Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért sz@r az élet? És miért...

Miért sz@r az élet? És miért pont az enyém?

Figyelt kérdés

Ugyértem miért pont velem?Sorra következnek a rossz dolgok vagy 3 éve már!A barátaim (szinte mind) rám se néz nem is találkozunk, ha igen akkor se beszélünk! A pasik sorra átvernek, a suli is rossz!!!Nem folytatom tovább...Miért pont velem történik ez?

16/L

2009. jún. 23. 20:28
 1/9 anonim ***** válasza:
27%
lúúúúúúúúúzer
2009. jún. 23. 20:33
 2/9 anonim ***** válasza:
78%

Én is így éreztem egy időben (néha még most is), de az élet attól még szép... Én is feltettem ezt a kérdést elég sokszor, aztán meg is válaszoltam :).

Ha akarsz, nyugodtan írj e-mailt, vagy ilyesmi... Akár MSN-en is beszélgethetünk.

17/F

2009. jún. 23. 20:34
 3/9 anonim ***** válasza:
34%
Egyszer beszélgess el egy korodbeli mozgássérülttel....például...és mélységesen szégyeljed el magadat!
2009. jún. 23. 20:38
 4/9 anonim ***** válasza:
70%

Az élet nem szar!! Az élet szép!

Nekem is voltak ilyen korszakaim, aztán rájottem, hogy mi a hiba... Nem becsultem meg eléggé a barátaimat és mindenemet ami volt!

2009. jún. 23. 21:06
 5/9 anonim ***** válasza:
67%
Néha én is érzem ezt. De rájöttem, hogy minden csak a hozzáálláson múlik...
2009. jún. 24. 01:56
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem vagy egyedül ezzel a problémával, ami tudom, hogy nem vigasztal téged! Ami a barátaiddal való kapcsolatodat illeti, mint írod is, nem mindenki néz át rajtad, tehát olyan nagy baj nincs. Abban a korban vagytok, amikor kezd kialakulni a személyiségetek, és mindenki máshogy látja a dolgokat. Te érzékenyebb vagy másoknál, amivel semmi gond nincs egyébként, annyit tehetsz, hogyha változtatni akarsz, hogy odamész hozzájuk, és megkérdezed őket, miért van ez, vagy nem is muszáj kérdezned, tegyél úgy, mintha semmi sem bántana. Bármelyiket is választod, lesz valamilyen reakció rá, amivel már tudsz mit kezdeni.

Ami a fiúkat illeti, hát az nem újdonság, hogy így viselkednek! Olyan fiatal vagy még, egyszer eljön neked is az, aki nem ver át! A sulit is a fentiek miatt látod rossznak.

2009. jún. 24. 06:15
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Az élet nem sz*r. 16 éves vagy, (én sem vagyok sokkal idősebb én is a tinikorom élem) ez a tinikor, ekkor vagy abban a korban, hogy utálnál mindenkit, ki akarsz törni. Ha a barátaid nem beszélnek veled, akkor lehet, hogy velük van baj. Keress más barátokat, de válogasd meg őket. Járj el valamilyen körre, pl táncolni, hangszert tanulni, rajzolni, szinjátszani és ott biztos akad néhany barát. A pasik meg nem mindig egy megoldás. Ki lehet nélkülük birni, ne gondolj mindig arra, hogy kéne egy pasi. Ha meg átvernek, akkor nem érdemelnek meg téged. Tedd őket félre egy ideig, törődj magaddal, sportolj, élvezd az életed, míg tini vagy! Nyár van, irány a Balaton vagy tenger vagy valami.

18/L

2009. jún. 24. 12:16
 8/9 anonim ***** válasza:
27%
emo vagy? :D
2009. jún. 24. 15:06
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem én...kösziii mindenkinek, aki irt♥
2009. jún. 24. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!