Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy pont olyan emberbe vagyok szerelmes, aki tudom hogy soha nem lehet az enyém?
Mert az élet ilyen.. ilyen kegyetlen, és igazságtalan!!
Ha tudod, h nem lehet a Tiéd, mindent, de mindent meg kell tenned annak érdekében, h kiverd Őt a fejedből!!
Ha bizakodsz, csak rosszabb lesz.
Tudom.. tapasztalat!!
üdv a klubban!!!!!!!
tényleg nincs rá más megoldás csak a felejtés
21F
Erre akár Márai Sándor is válaszolhat.
“Szeretetet lehet adni és lehet kapni. Csak egyet nem lehet: szeretetet zsarolni. S ezt legtöbbször nem tudják azok a szegények és szerencsétlenek, akik szeretetre éhesek.
Nyilvánvaló, hogy vagy szeret az ember, vagy szeretik: ezt a váltóáramot a természet kérlelhetetlen következetességgel szervezte meg. Az összhang legtökéletesebb és legszerencsésebb formája, mikor az egyik különösebb lázadozás nélkül tűri, hogy a másik szeresse. A természet végül is kegyes: igaz, soha nem adja meg, hogy az szeressen, akitől ezt reméljük, de módot ad arra, hogy korlátlanul szeressük azt is, aki bennünket nem szeret. Csak egyre nem ad módot: hogy könyörgéssel, váddal, támadással vagy esdekléssel mástól szeretetet zsaroljunk. Még gyöngédséget és szenvedélyt is lehet zsarolni; de a szeretet szuverén.”
Elég nehéz kérdés :\
Nekem pont egy vadállat kellet, úgy voltam ha agyon is ver nem baj, de én akarok lenni a barátnője. Aztán az élet úgy hozta h egy olyan fiút ismertem meg aki nem néz ki olyan jól mint a vadállat, de kétszer nagyobb(vagy többször), érzem h szeret, és én is kezdek beleszeretni
NE ADD FEL ELJÖN MAJD AZ AKIT ÚGY FOGSZ SZERETNI AHOGY Ő TÉGED
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!