Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy gáz lenne, ha szerelmes lennék egy 23 éves srácba?
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-ker..
én tettem fel ezt a kérdést még tegnap.
És még szájalnak, hogy szemét voltam.
téged is lealáználak....te kis szajha.
Legalább Budapesten laksz?
8.38, inkább hallgass már el! Nem elég, hogy egyszer lejárattad magadat?
Kérdező: most jelenleg nem lehettek együtt. Ha van bennetek kitartás, akkor pár évvel később, mondjuk 16-26 párosítással már működhetne a dolog. Ha szereted, akkor nem akarsz neki rosszat! Ha most lenne köztetek valami, akkor teljesen lejáratnád őt, mindenki úgy nézne rá, mint a véres rongyra. Plussz 23 évesen teljesen természetes dolog a szex, de ha te lefeküdnél vele, akkor eljárás indulna ellene, még akkor is, ha kiállnál mellette. 14 alatt beleegyezéssel sem lehet szex a két fél között. Tudom, manapság rengeteg ellenpélda van, de jó lenne nektek titkolózni mindenki előtt, félve a lebukástól? Te persze könnyen megúsznád, mindenki téged sajnálna, de ő?
Ha szereted, akkor gondolj erre is!
Az nem gáz, hogy te szerelmes vagy belé...
Az a gáz, hogy neki felnőtt 23éves fejjel egy kislány tetszik. Ez már pedo kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!