Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők úgy várják el az önbizalmat a pasiktól, hogy azt se tudják mi az az önbizalomhiány?
Nők elvárják hogy egy férfinak legyen önbizalma. De nem tudják elképzelni, hogy milyen amikor nincs valakinek önbizalma. Ugyanis a nők állandóan kapják az önbizalmat, de a pasik sehonnan nem kapják, így könnyű beszélni az önbizalom fontosságáról.
Pl.: egy átlagos nő felmegy egy társkeresőre, agyon bókolnak a pasik neki, nagyon szép dolgokat mondanak róla. Ez erősíti az önbizalmukat. De ha egy átlagos pasi megy fel társkeresőre, akkor nem hogy bókolnak neki még vissza se írnak a nők
bocsi :D #9-s (előző voltam :P)
17/L
Szerintem randin is illik 1-2 bókot elejteni a csajnak.
Pl jól nézel ki stb...
hát ha én magamból indulok ki, egyik randimon se volt még ilyen. Persze most jöhet az, hogy fiatal vagyok stb, de a barátom 24 éves, és amikor elmentünk sétálni valahogy mi inkább végig poénkodtuk az egészet. Szerintem ez a korral változik. Nem tudom, hogy a kérdező mennyi idős, tehát én csak a koromnak megfelelő választ adhatok.
De mondjuk eléggé valószínű hogy egy 30 egynéhány idős valaki, nem sétálni fog elmenni és nem viháncolni fog az éjszakában, hanem mondjuk elmennek vacsorázni stb. Akkor illik mondani pár bókot, de az olyan esetben mint az enyém, amikor leállított bőrkabátban, meg terepszínű gyatyóban, akkor nem igazán szoktuk dicsérni a másikat, előbb utóbb úgyis eljön majd annak is az ideje. :)
Ráadásul a nők többsége azért nem dicsérgeti a másikat ismerkedésnél, mert nagyon jól tudja, hogy nem szabad rászállni a pasira. Mi egy kicsit szeretünk rejtőzködni, hogy a pasi teljes mértékben meg tudjon arról győzni minket, hogy igenis ő kell nekünk. :)
Na ja csak aztán elég várniuk és rögtön lesz egy csávó aki kikezd velük még ebben az esetben is. De fordítva?
Hehehe, nem...
Drága fijam, te komolyan azt hiszed, hogy egy férfi véleménye alapvetően meghatározza a nő önértékelését? Azért ez már igencsak az egocentrizmus magas foka.
Szerinted, ha így lenne, sok olyan kérdés jönne ide, hogy "a párom szerint csinos vagyok, de engem ez meg az meg amaz zavar"?
Ne tegyetek már úgy, mintha a férfiak mekkora szar helyzetben lennének, mikor minden ember átesik önbizalom hiányon az élete során. Ok, kösz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!