Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, Férfiak! Nem igazságtalanság/képmutatás ez egy kicsit?
Belefutottam egy érdekes kérdésbe,ami eléggé elgondolkodtató!
Rövid sztori:
A hapsit megcsalta az asszonyka,ezért a pasi szívében még ott a szálka,sérült az önbizalma (csak a nőknél fordul elő),és jól esik neki ha más nők is megnézik,érzi hogy kellene másnak is!
Na most a nők eléggé lehurrogták,még ő a hibás,h miért nem viszi ide-oda az asszonykát!
Bezzeg ha egy nő írná ezt!
Szegény megcsalt asszonyka,milyen szemét párja van!!!!
az említett kérdés: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Nem,nem csak a nőknél fordul elő,ebben egyetértek!
Szinte mindegyik nő szereti,ha kiöltözve,kicsinosítva utána
fordulnak a férfiak,akkor is,ha párkapcsolatban él az illető.....tehát le lehet pontozni,de igen!
Ennek tényleg eléggé képmutatás szaga van!
És nem akarom védeni se,bántani se a férfiakat,de hűtlenség esetében darabokra szedik őket a nők,viszont ha egy nő beszél hűtlenségről,neki megvolt rá az oka!
Csóri biztos el van hanyagolva,nem viszi ide-oda a pasi......
Végigolvastam a válaszokat. Valahol meg lehet érteni mindkét felet.
Csóri nő és csóri párja nem ugyanazokat szeretik és így nincs is közös programjuk a vacsorákon kívül... Mindegyiknek más a baráti köre, más jelenti a szórakozást. Ja, és csóri gyerek nem tudom mit csinál egyedül, róla nem nagyon volt szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!