Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nagyon önbizalom hiányos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nagyon önbizalom hiányos barátomon hogy segíthetnék?

Figyelt kérdés

2013. jún. 14. 19:00
 1/5 A kérdező kommentje:
Bocsánat.Folyton okolja magát hogy rossz,és szánalmas,pedig nem,sajnos távol lakunk egymástól és nem tudok neki segíteni,vagyis csak a facebookon keresztül kell valahogy megnyugtatnom,mitől van ez hogy valaki folyton ócsárolja magát?pedig nem rossz meg semmi baj sincsen vele?
2013. jún. 14. 19:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Szeretet, türelem, megértés.
2013. jún. 14. 19:06
 3/5 ASOT ***** válasza:

Egyszer volt olyan egy filmben, hogy pár haver összefogott, hogy a szerencsétlen haverjuknak segítsenek hátha utána neki is menni fog simán.

A 3 srác lefizetett egy teljesen átlagos lányt, hogy legyen ott és akkor amikor kell.

A srácnak a haverjuknak megmondták, hogy menjen oda a csajhoz ismerje meg hívja el valahová.

A srác odament de csak bénázott majd a csaj azt mondta h nem vagy az esetem és odébb állt, majd visszaküldték a csajhoz más szöveggel és a csaj igent mondott.

Aztán persze nem lett végül belőle semmi, de utána már egyedül is oda mert menni egy lányhoz.

persze ez a valóságban nem biztos h működne és nem biztos h mindenkinél :)

2013. jún. 14. 19:06
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem kell rajta segítened, nincs vele semmi baj, csak önbizalom hiányos. Rendben van hogy szereted, de nem éri meg ezen felhúznod magad. Épp elég, ha elmondod neki, hogy te tiszteled őt, vonzónak tartod, és jó véleménnyel vagy róla. Már persze csak ha tényleg így van.

Többet nem tehetsz, nem tudod megváltoztatni. Fogadd el olyannak, amilyen, vagy hagyd el. Azzal, hogy itt agyalsz, csak azt éred el, hogy tényleg igaza lesz: Ő lesz a hibás azért, mert neked rossz kedved van. Persze, te legalább annyira... Szóval fogadd el olyannak, amilyen, hagyd, hogy kibontakozzon ennyi. :)

2013. jún. 14. 19:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Én ezt sose értettem.. ha már egyszer ott vagy neki barátnőként, miért nem elégedett? Legalábbis én hiába érzem magam bénának, mivel van barátom már nem is foglalkozok vele, mert tudom hogy neki jó vagyok úgy ahogy vagyok, a többiek véleménye mit számít? Mert ha a barátomnak tökéletes vagyok akkor a többiek véleménye nem igazán érdekel, az a lényeg hogy legyen az életedben olyan aki tisztel és elfogad.
2013. jún. 14. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!