Mivel segíthetnék a barátomon legközelebb?
Figyelt kérdés
Múlt héten szombaton bulizni voltunk.A barátom "fehérezett" tehát port szívott fel.Ivott alkoholt is, bár nem sokat. Egyszer csak azt vettem észre,hogy majd' összeesik, meg-meg inogott a karomban.Leültem vele egy padra, és elaludt,de órák múlva bírtuk csak felkelteni...:S Nagyon rossz látvány volt, sosem láttam még így kibukni, és megőrjített a tehetetlenség.Mivel tudnék neki legközelebb segíteni, ha ilyen történik? Aki volt hasonló helyzetben,segítsen.Nem akarok neki bajt okozni, ha olyat adok neki,vagy teszek,amitől rosszabbul lesz.2010. okt. 13. 20:54
1/6 anonim válasza:
Azzal segithetsz ha nem engeded "fehérezni".
2/6 anonim válasza:
mondjuk beszéld le arról hogy szívjon. vagy hívd rá a mentőket, beviszik detoxba, legközelebb megfogja gondolni, hogy csináljon e ilyen mégegyszer.
3/6 anonim válasza:
Mondjuk azzal, hogy nem hagyod neki, hogy mérgezze magát. Se porral, se alkohollal.
4/6 A kérdező kommentje:
Ne engedjem fehérezni??? Hahh, mintha az olyan egyszerű lenne... Mindig azt mondja, többet nem csinálja...
2010. okt. 13. 21:16
5/6 A kérdező kommentje:
Ha ráhívnám a mentőket, csak nekem lenne belőle bajom,nem kicsi...
2010. okt. 13. 21:17
6/6 A kérdező kommentje:
Mindjárt itt a péntek, mit tegyek. basszus!
2010. okt. 13. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!