Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a párom jelenlétében határozatlanná
válok?
Figyelt kérdés
Viszonylag megállom a helyem abban ha valami hivatalos ügyet kell elintéznem, vagy ha ki kell állnom magamért amennyiben atrocitás ér.
A párom jelenlétében viszont nagyon nyuszi vagyok. Bátortalanul intézkedem, jobban hagyom magam legyűrni ha valakivel eltérő véleményen vagyunk. Mintha szégyenlős lennék előtte "fellépni".
1 éve vagyunk együtt, és ez zavar mert hamarosan összeköltözünk. Szerintem nem valami megnyerő ha ezt a nyámnyila oldalam látja. Hogyan tudnék több önbizalomhoz jutni? Más is van hasonló helyzetben?
Keveredhet benned szerintem, az, hogy nem akarsz felülkerekedni, nem akarod, hogy azt lássa, hogy csak azt hiszed, hogy te tudsz intézkedni, vagy épp ellenkezőleg, épphogy, ő gyűr le téged és ez nem jó
2013. júl. 24. 08:55
2/8 anonim válasza:
Ha össze akar veled költözni, akkor ez az oldalad nem zavarhatja:) örülj, hogy szeret, idővel biztos nem leszel félénk.
2013. júl. 24. 09:03
3/8 anonim válasza:
Ugyan, majd oldódsz. Ha már simán szembefingod a párod, akkor lesz saját véleményed is. :)
2013. júl. 24. 09:06
4/8 anonim válasza:
mintha Én írtam volna ki ezt a kérdést.:D együtt élünk már. brutálisan nyuszi voltam, megszólalni alig mertem ha ő is ott volt.:S most változott meg a helyzet 1 hónapja hogy sajnos stroke-ot kapott.:( nekem kellett sok mindent elintéznem stb és belejöttem. na azért Nálatok ne legyen ilyen rossz dolog, de abban biztos vagyok hogy legyőzöd ezt az állapotot.:)
2013. júl. 24. 09:58
5/8 anonim válasza:
átváltasz női szerepbe, nincs ezzel semmi
2013. júl. 24. 13:21
6/8 anonim válasza:
Én azt nem bírom megérteni, hogy miért kell az ilyen esetekben bíztató baromságokat írni, amikor tuti lehet az amit írtam már, hogy nem jó, ha elveszti az ember a párja mellett az önbizalmát. Mi a fenének jó ez nektek? Hogy pontot kapjatok vagy mi a faxért? Szépek vagytok.
2013. júl. 24. 13:40
7/8 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ment a pont, köszönöm szépen a válaszokat.
13.40 - es, te válaszoltál először és nagyon telibe talált. A te válaszod áll hozzám legközelebb, elgondolkozom rajta.
9.58 - sok kitartást kívánok, ez borzasztó állapot lehet, remélem felépül a párod.
2013. júl. 25. 08:35
8/8 anonim válasza:
Figyelj! Szívesen, én voltam amúgy az első is, szóval, itt felesleges jópofizni, ha kihallik valamiből, hogy mi lehet főleg a gond. Ezzel se te, se ő nem lesztek előrébb ha mindenben a jót láttatni akarja valaki. Jobb fiatalon észrevenni a bajt, minthogy utána gyerekkel szaladgálni meg válni, mert akkor már a gyerek is megsínyli
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!