Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Durva, ha azért szakítok, mert mostohatesom cicisedik és a párom mindig megváltozik a jelenlétében?
Figyelt kérdés
már ott tartok, hogy a családomhoz el sem viszem.
soha nem is akarom.
ezért így komolyat nem tervezhetek vele.
így jobb, ha szakítunk.
és nem is csak a mostohatesómról van szó.
az anyjával is azt érezteti, hogy jó nő. nem is egy anyát lát benne. lesi a seggét.
szerintetek én vagyok a nem normális?
2012. ápr. 22. 10:28
2/21 anonim válasza:
nem durva, ha ezért szakítasz! sajnálom:/
3/21 A kérdező kommentje:
27-30
2012. ápr. 22. 10:39
4/21 anonim válasza:
Hát így az volna a kérdés helyesen, durva, ha azért szakítasz, mert a párod félreérthetetlenül bámul más nőket, köztük a rokonaidat is. Ha tényleg nem beképzeled és rendszeresen csinálja... Én mondjuk előbb inkább számon kérném, mit is művel? Oké, hogy megnéz más nőket, de gondolom elég feltűnően viselkedik.
5/21 anonim válasza:
nagyon gáz. amit a mostoha tesóddal csinál de hogy még a saját anyját is lesegeti.
6/21 anonim válasza:
huh, és még csak nem is egy fiatalka tizenéves... szerintem gáz a srác.
Én tuti megkérdezném tőle, h mi a helyzet.
8/21 anonim válasza:
Szerintem normális vagy. Nekem is nagyon rosszul esne, ha másokat, pláne közelebbi rokonokat így nézne...
Bár uncsi szöveg, de próbáltál vele erről beszélni?
9/21 anonim válasza:
Na igen, ezért kérdeztem a korotokat... mert egy tizenévesnél még hagyján, nade egy 30 éves felnőtt férfitől ez gusztustalan :s hagyd el!
10/21 anonim válasza:
Lapát...aztán felőlem nézegetheti nyugodtan anyuka fenekét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!