Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Durva, ha azért szakítok, mert mostohatesom cicisedik és a párom mindig megváltozik a jelenlétében?
már ott tartok, hogy a családomhoz el sem viszem.
soha nem is akarom.
ezért így komolyat nem tervezhetek vele.
így jobb, ha szakítunk.
és nem is csak a mostohatesómról van szó.
az anyjával is azt érezteti, hogy jó nő. nem is egy anyát lát benne. lesi a seggét.
szerintetek én vagyok a nem normális?
"még a saját anyját is lesegeti."
az én mostohaanyámat lesegeti, nem a saját anyját
és már felhoztam neki, letagadja és ordibál velem, hogy ne féltékenykedjek
de nekem is olyan gusztustalan ez
a mostohatesómnak még nem tűnt fel, ezt akarom megelőzni, azzal, hogy nem viszem el magammal a családomhoz
eddig minden párommal nyugodtan tudtam ülni a rokonaimnál...
ő az első ilyen.
A kérdező kommentje:
eddig minden párommal nyugodtan tudtam ülni a rokonaimnál...
ő az első ilyen.
# 13/13 ma 11:31
Akkor csak nem benned van a hiba. Értelme nincs így a kapcsolatotoknak, hisz nem vagy boldog.
mindig megnézi a nőket mindenhol, azt már nagynehezen lenyeltem
a rokonaimat nem tudom lenyelni
tekintve, hogy nagyon jó a kapcsolatom a mostohatesommal/anyámmal is, és nem akarom, hogy ez beárnyékolja. habár az anyuka már észrevette, jól is esik neki, persze mint nőnek
csak az eddigi barátaimon simán látszott, hogy mint hozzám tartozóval, vagy mint egy anyával beszélnek, nem mint egy nővel...
nem tudom érthető e.
ja és a hugomról nem is beszélve.
az meg rá is van kattanva, pedig házas :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!