Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkednek "bunkón" a pasik a haverjaik jelenlétében?
Nekem ilyen pasi nem kéne!
Ha igazán szeret,más előtt is szeressen,ne szégyellje kimondani,hogy szeret engem,ha ezért meg megszólják a haverjai....óvodás társaság kb!
"Jéééééé Pistikének barátnője van!"
szerintem nem szeret eléggé a párod
az enyémnek iszonyú bunkó haverjai voltak,akik ocsmányul beszéltek,meg cikiztek minket,mikor barátom kedves volt velem,meg megkérdezték tőle,előttem,hogy most már mindig velem jön el a bulikra
ő azt felelte,hogy mivel a párja vagyok,igen,ha nem tetszik nekik,akkor ő sem jön,ez van......
ma 16:03
tévedés,nem mindegyik ilyen,az enyém azt szereti ha mindenhol vele vagyok,én is ugyanúgy
vannak közös barátaink,akik toleránsak,és nem zavarja egyáltalán őket,ha kimutatjuk hogy egy pár vagyunk,nekik is van párjuk,sokszor együtt szórakozunk
én inkább azt veszem észre,hogy a szingli,begyepesedett haverjait zavarja inkább,ha együtt lát minket,mert nekik se macskájuk,se kutyájuk,féltékenyek,de szerencsére nem mindegyik
"csak nem biztos,hogy ugyanúgy viszonyul a másikhoz társaságban,mint kettesben."
ezt is megértem,persze!
de bunkó azért ne legyen már....az már a másik véglet.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!