Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiúk miért viselkednek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk miért viselkednek máshogy a haverjaik jelenlétében?

Figyelt kérdés

Miért bunkóbbak,ég akkor is ha a haverjaik nem?Pl azzal aki tetszik nekik?Fiúk válasza érdekelne de lányok is írhatnak.:P

17/L

2009. máj. 23. 18:38
 1/7 anonim válasza:
79%

Mert keménynek kell tűnnünk más előtt. Ha más "kan" is van a közelben, mint minden állat nekünk is feljebb valóságunkat kell tükrözni a "nősténnyel" szemben. /A másik kannak jelezzük, hogy mi kemények vagyunk/

A nő egyfajta behódolást jelképez, és önmagunktól függetlenül is ilyen reakciót adunk. Gyengeség jele magyarul!

Azt hiszem ez egy kéretlen örökségünk a múltból.

Egy bizonyos szívsebzettségi fok után már ez is elmúlik, de tény hogy nem sokan jutnak el arra a szintre.

Egy pasi véleményét halottad!

2009. máj. 23. 19:00
 2/7 anonim ***** válasza:
67%

Bizonyítani kell a haverok előtt h milyen nagyfiúk.

de ebből észre tudod venni h tetszel neki.

ha már jártok v ilyesmi akkor szerintem már nem csinál ilyet nem?

de mondom így tuti h a srác érez vmit irántad mm ha haverok előtt bunkó am meg nem.

csaj véleménye!

fiúk igazam van?

2009. máj. 23. 19:18
 3/7 anonim ***** válasza:
84%

Mert erősnek akarnak tűnni, pedig nagyon jól tudja mindegyik a szíve mélyén, hogy az "erősebb nem" csak a fizikai megjelenésükre vonatkozik! :)

cikinek tartják.... mégiscsak ők a "teremtés koronái", és nem akarják elveszteni a koronát :)

Amúgy normális pasi nem csinál ilyet! Sőt, MOST KÉREK BOCSÁNATOT, normális pasi= férfi

2009. máj. 23. 19:19
 4/7 anonim ***** válasza:
67%

Vannak olyanok akik ugyan úgy viselkednek..

Ha egy nagyon jóbarátom van ott akkor ugyan olyan vagyok...

Ha csak egy haver akkor valamivel durvább:S:S

De szerintem általában azért hogy a többi haver/barát ne lássa a romantikusabb, kedvesebb oldalát...

Fiú voltam

2009. máj. 23. 19:21
 5/7 anonim ***** válasza:
67%
Mert bizonyítaniuk kell _a nő előtt_, hogy nagyfiúbbak a többinél.
2009. máj. 23. 20:08
 6/7 anonim ***** válasza:
69%

Ez egy nagy szarság, ha már engemet szeret a barátnőm, akkor nem fogok színészkedni!

Átölelem, arcon megcsókolom azok előtt, akik néznek minket, nekik különben is tök mind1, nem?

Egy android prototipus

2009. máj. 23. 23:55
 7/7 anonim ***** válasza:
50%
Az én barátom, csak a kapcsolatunk eleén csinált ilyet..és akkor még nagyon az eleén voltunk..1 hónap körül..Most viszont már 8.dik hónapban vagyunk, és semmivel sem viselkedik másképp mint mikor ketten vagyunk. A többi válaszolónak igazuk van..Megakarjak mutatni, hogy Ők a király a nagyvagány:) Mert ha már romantikusabbak vagy nyaliznak, akkor a haverok még lúzernek is nyilvánithatják:|
2009. máj. 24. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!