Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk miért viselkednek máshogy a haverjaik jelenlétében?
Miért bunkóbbak,ég akkor is ha a haverjaik nem?Pl azzal aki tetszik nekik?Fiúk válasza érdekelne de lányok is írhatnak.:P
17/L
Mert keménynek kell tűnnünk más előtt. Ha más "kan" is van a közelben, mint minden állat nekünk is feljebb valóságunkat kell tükrözni a "nősténnyel" szemben. /A másik kannak jelezzük, hogy mi kemények vagyunk/
A nő egyfajta behódolást jelképez, és önmagunktól függetlenül is ilyen reakciót adunk. Gyengeség jele magyarul!
Azt hiszem ez egy kéretlen örökségünk a múltból.
Egy bizonyos szívsebzettségi fok után már ez is elmúlik, de tény hogy nem sokan jutnak el arra a szintre.
Egy pasi véleményét halottad!
Bizonyítani kell a haverok előtt h milyen nagyfiúk.
de ebből észre tudod venni h tetszel neki.
ha már jártok v ilyesmi akkor szerintem már nem csinál ilyet nem?
de mondom így tuti h a srác érez vmit irántad mm ha haverok előtt bunkó am meg nem.
csaj véleménye!
fiúk igazam van?
Mert erősnek akarnak tűnni, pedig nagyon jól tudja mindegyik a szíve mélyén, hogy az "erősebb nem" csak a fizikai megjelenésükre vonatkozik! :)
cikinek tartják.... mégiscsak ők a "teremtés koronái", és nem akarják elveszteni a koronát :)
Amúgy normális pasi nem csinál ilyet! Sőt, MOST KÉREK BOCSÁNATOT, normális pasi= férfi
Vannak olyanok akik ugyan úgy viselkednek..
Ha egy nagyon jóbarátom van ott akkor ugyan olyan vagyok...
Ha csak egy haver akkor valamivel durvább:S:S
De szerintem általában azért hogy a többi haver/barát ne lássa a romantikusabb, kedvesebb oldalát...
Fiú voltam
Ez egy nagy szarság, ha már engemet szeret a barátnőm, akkor nem fogok színészkedni!
Átölelem, arcon megcsókolom azok előtt, akik néznek minket, nekik különben is tök mind1, nem?
Egy android prototipus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!