Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nektek ez még belefér egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek ez még belefér egy kapcsolatba? - én úgy érzem valami eltört, de a 2 pici miatt nem lehetek önző?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Pocsékul érzem magam, hétvégén olyasmi történt, ami bennem eltört valamit, úgy érzem itt a határ, nekem ez már nem fér bele egy kapcsolatba :( 2 pici gyermekünk van ( fél és 2 éves) , úgy érzem miattuk nem lehetek önző , nem mondhatom, hogy vége, de belül meg ezt érzem, és ez iszonyú... A történet röviden annyi, hogy szalonnasütés lett volna Anyumékkal, majd nem sokkal előtte telefonált Húgom, hogy itthon vannak ők is, eljöhetnének-e? Pár hónapja új párja van, de már bemutatta, tehát nem idegen... én rávágtam volna, hogy természetesen, de megkérdeztem párom,aki csak annyit mondott jőjjenek - nekem háttal állt, nem láttam az arcát - na ez után jött az ami számomra megmagyarázhatatlan: kicsi lányommal a kezemben kimentem a graázsba , ő utánam, és el kezdett dühöngeni, hogy ő alapban csdak velünk akart lenni, még Anyuékat elnézte, hogy jönnek ( jelzem előző nap ő mondta, milyen jó ötlet áthívni őket) , de nem akar ide egy idegent... amikor próbáltam csitítani, el kezdett felborogatni mindent, totál dührohamot kapott, nem nézte, hogy a fél éves kislány a kezembenm van, egy plafonig érő ládasort mellettünk döntött fel ( nem hiszem, hogy tudta mérlegelni, hogy ránk eshet-e? ) - én ezen teljesen kiborúltam, hogy tehet ilyet??? utána persze magyarázkodott, de Anyumékat felhívtam ne jöjjenek.... azóta ő úgy csinál mintha mi sem történt volna, pedig csúnyán kiborúltam, elmondtam neki, hogy számomra ő itt leszerepelt... akkor úgy tűnt meg ijedt, s komolyan veszi , de aztán semmi... én azóta szégyellem magam miatta a családom előtt , nem tudok társként tekinteni rá.... túl reagálom? emiatt nem kellene azt éreznem, hogy jobb, ha külön megyünk?

2013. aug. 5. 09:27
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%

Írtam már korábban ide, most megint megteszem.

Szerintem biztos, hogy ki fog békülni a kérdező a férjével, az, hogy előfordul-e még hasonló eset és akkor mit tesz, az lesz az igazán fontos és érdekes...

Szerintem ezt még meg lehet beszélni!

2013. aug. 5. 18:41
 32/40 anonim ***** válasza:
21%
Persze egyszer leborít néhány ládát akkor tuti verni fogja a családját én már eltörtem pár tányért idegességemben mégsem vagyok agresszív állat,az embernek le kell vezetni a feszültséget,nem bántott senkit leborított pár ládát.Komolyan lassan az ember nem lehet mérges,ideges,mert akkor biztosan verni fogja a családját.Van két kisgyerekük nagyon kicsik, 1 gyerek is megterhelő tud lenni,nem hogy kettő, az anyuka nyilván a hormonok miatt érzékenyebb,és túlreagálja a dolgokat aztán megjelenik néhány jövőbe látó,hogy beteg az férj..de persze ezek után válni kell.szánalmas
2013. aug. 5. 18:43
 33/40 anonim ***** válasza:
65%

Aki azt mondja, hogy ez tök normális viselkedés, az meg is érdemli, hogy egy ilyen idegbeteggel éljen együtt, akár nő, akár férfi az illető.

Az, hogy tombol mint egy hülye, még hagyján, itt az a gáz, hogy a fél éves kisbabára sincs tekintettel, ha rájuk borul a cucc, hát istenem, így jártak, miért álltak rossz helyen...

Csak levezette a feszkót az a kis ártatlan, mert hát meleg van...

Hát ez tényleg tök normális :S.

2013. aug. 5. 19:21
 34/40 anonim ***** válasza:
52%
Mi csak a kérdező szemszögét látjuk,nos ha egy értelmes emberről beszélünk,és mivel a kérdező meglepődött nyilván értelmes és ilyen nem fordult elő gondolom mérlegelt rá esik-e a gyerekére,kérdező nem gondolat olvasó biztosan oda figyelt ha nem esett rájuk.de befejeztem mert sok szűklátókörű egyén van itt..váljatok el mind ha dühös lesz a férjetek....
2013. aug. 5. 19:25
 35/40 anonim ***** válasza:
73%
A dühös és az agresszív nem ugyanaz. Aki nem érzi a kettő között a különbséget, az egyszerűen buta. Persze, az olyan ember, aki egy féléves mellett nekiáll ládákat borogatni, az előtte átgondolja, hogy jól van ezt leborítom, kiszámoltam, biztos nem esik rá a gyerekre. Persze.
2013. aug. 6. 06:48
 36/40 anonim ***** válasza:
Ne nevezz butának mert nem vagyok az,mondtam befejezem a vitatkozást felesleges,ha megpofozta volna a nőt vagy megrángatja akkor igen elhiszem,hogy elgondolkodik,dehogy leborít pár ládát.Az a butaság,hogy az egyik fél történetét tudjuk és máris lassan az ördögnek lett ki kiáltva a férfi.Senki sem tökéletes,egyátalán,és most is a kommunikáció hiánya a legnagyobb probléma,aki szerint ez főbenjáró bűn,hogy ilyet csinált az inkább ne akarjon párkapcsolatot.
2013. aug. 6. 08:03
 37/40 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm mindannyiótoknak a választ! - na kapjatok össze emiatt! Lehet félreérthető voltam, épp az lett volna a lényeg, hogy lássam mások hiogyan látják ezt, hogy én is jobban átláthassam... épp hogy nem akarom, hogy külön menjünk, de iszonyú rossz érzés, hogy belül még most is azt érzem, valami megtört, és nem megy az, hogy minden a régi legyen... :( zajlanak a napok a megszokott módon, de nekem semmi nem az igazi, ott motoszkál bennem ami történt... mintha kívülről látnám magunkat, hogy ilyen is lehetne, de akkor mi volt az a hétvégi dolog???

Valaki írta, hjogy szép példát látnak tőlem a gyereke, ha emiatt válok... - épp ez az, mi van ha okés, elnézem ezt, aztán lesz folytatás, és megint elnézem... akkor meg azt látják egy nőnek ezt tűrni kell??? szóval semmiképp sem arról van szó, hogy azonnal lelépnék, de az érzéseiment nem tagadhatom , valami nagyon nincs helyén...

Igazán segítettetek, azt látom, túlreagáltam... bár azzal nem értek egyet, hogy a meleg-kimerűltség felmentés lehet erre a viselkedésre... ráadásul 1 hete jöttünk meg a nyaralásból , szóval fáradt sem volt... a két lány meg leginkább az én reszortom, igazi kis tündérek, még én sem mondhatom, hogy kimerítenek, nemhogy ő , hisz alig van velük a meló miatt... Olyan rossz, hogy ő úgy tesz mintha semmi sem történt volna, én is igyekszem, de nem megy... nem durcizok, de nem is tudok felhőtlenül mosolyogni - egyenlőre :(

2013. aug. 6. 09:14
 38/40 anonim ***** válasza:

A tűrés és az elhagyás között még rengeteg egyéb fokozat van. Remélem, ezt érzed, kedves kérdező! Csak mert te folyton tűrésről írogatsz. Nem, nem kell tűrnöd! Ami bánt, azt valamilyen módon közölni kell a másikkal, különben csak mérgezi a lelked és az ítélőképességed.

Az én párom is csinál olykor meggondolatlan dolgokat dühében. Némelyikkel engem is ki tud akasztani és olyankor bizony megmondom neki, hogy haragszom rá és hogy milyen hülye volt, illetve, hogy lehet ezt másképp is levezetni/elintézni (persze én igyekszem nem indulatból előadni, hanem higgadtan és átgondoltan). És mint sok más férfinál, nála is csak hallgatás és duzzogás a válasz minderre, de lassanként mégis hat a dolog, mert látszik a változás - ha nem is egyik napról a másikra, de pár év alatt tényleg látványos lett és egyre kevesebb ilyen gond van vele. Azért egy felnőtt lényegesen nehezebben változik, mint egy gyerek/fiatal.

"akkor meg azt látják egy nőnek ezt tűrni kell???"

Attól, hogy nő vagy, nem kell tűrnöd. Ez egy érdekes beidegződés néhányaknál. Ha van egy határozott fellépésed és következetesen viselkedsz, akkor a párod tisztelni fog és jobban megfontolja és elfogadja azt, amit mondasz neki, amit kérsz tőle. Minden ember szereti a biztonság érzését, ezért is olyan jó családban élni. Ha te olyan légkört tudsz biztosítani, amiben tudja, hogy ha bármi gondja van, te egy biztos pont vagy neki, akkor idővel ő is nyugodtabb lesz és lassan eltanulja tőled, hogyan legyen ő is ilyen. De ehhez az kell, hogy te stabil legyél érzelmileg és jól tudd kezelni a problémákat. Nem egyszerű dolog, de megvalósítható és nagyon megkönnyíti az életet a későbbiekben. És a gyerekek is jó példát látnak belőle! :)

2013. aug. 6. 10:06
 39/40 A kérdező kommentje:
Ebban akkor még tapasztalatlan vagyok kedves utolsó, de nagyon hasznosakat írtál, köszönöm! - elmondtam én most is mit érzek, és akkor úgy is tűnt, hogy figyel rám, de aztán mintha meg sem történt volna, de akkor ezek szerint csak hosszabb távon érzem majd a szavaim hatását... nagyon remélem! A másik ami ugye kellemetlen, hogy Anyumék ezt most tudják, persze nem részletesen, de nem hülyék, hogy rögtön az után, hogy telefonált a Húgom lemondtuk az egészet... ők nem sértődősek, mégis szégyellem magam, azért ez bántó volt rájuk nézve szerintem! Azért érdekes lesz az első találkozás velük a páromnak... na de ez a kisebb gondom most.
2013. aug. 6. 10:20
 40/40 anonim ***** válasza:
63%
Már nem azért, de aki azt mondja, hogy túlreagálta, azt megnézném ugyanebben a szituációban. Csak apuka lehet fáradt, anyuka nem, ugye? Csak apuka borulhat ki, anyuka nem, ugye? Anyuka ül egész nap bezárva a házban a gyerekekkel, főz, mos, takarít, a külvilágot örül, ha látja, erre még a párja hülyeségeit is viselje el és tolerálja? Hát, ha az én gyerekem előtt csinálta volna az apja, az előtt, akit én mindennél jobban szeretek, óvok, védek még a széltől is, akkor én biztos, hogy fogtam volna a sátorfámat és elmentem volna a szülőkhöz gyerekestől és megvártam volna, amíg értem nem jön és meg nem beszéljük. Nem vagyok a párkapcsolati hisztik híve, de van egy határ (pl a gyerek előtt) amit már ha átlép, akkor nem fogom nyalni a fenekét és még jópofizni is neki. A kérdezp húga pedig a barétját vitte volna el, aki valószínűleg a családban lesz, rokonok, sógorok lesznek. Meg amúgy is, mi ebben ilyen nagy dolog, hogy szét kell verni a berendezést? Ráadásul a gyerek előtt? Na tudjátok, hogy ki rakott volna ételt elé ezek után. A kérdező egy két gyerekes anya, az ő idegei is ki lehetnek, jobban is, mint a férjének. De úgy látszik, ebben a kapcsolatban anyauka áldoz be többet..
2013. aug. 14. 18:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!