Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nektek ez még belefér egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek ez még belefér egy kapcsolatba? - én úgy érzem valami eltört, de a 2 pici miatt nem lehetek önző?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Pocsékul érzem magam, hétvégén olyasmi történt, ami bennem eltört valamit, úgy érzem itt a határ, nekem ez már nem fér bele egy kapcsolatba :( 2 pici gyermekünk van ( fél és 2 éves) , úgy érzem miattuk nem lehetek önző , nem mondhatom, hogy vége, de belül meg ezt érzem, és ez iszonyú... A történet röviden annyi, hogy szalonnasütés lett volna Anyumékkal, majd nem sokkal előtte telefonált Húgom, hogy itthon vannak ők is, eljöhetnének-e? Pár hónapja új párja van, de már bemutatta, tehát nem idegen... én rávágtam volna, hogy természetesen, de megkérdeztem párom,aki csak annyit mondott jőjjenek - nekem háttal állt, nem láttam az arcát - na ez után jött az ami számomra megmagyarázhatatlan: kicsi lányommal a kezemben kimentem a graázsba , ő utánam, és el kezdett dühöngeni, hogy ő alapban csdak velünk akart lenni, még Anyuékat elnézte, hogy jönnek ( jelzem előző nap ő mondta, milyen jó ötlet áthívni őket) , de nem akar ide egy idegent... amikor próbáltam csitítani, el kezdett felborogatni mindent, totál dührohamot kapott, nem nézte, hogy a fél éves kislány a kezembenm van, egy plafonig érő ládasort mellettünk döntött fel ( nem hiszem, hogy tudta mérlegelni, hogy ránk eshet-e? ) - én ezen teljesen kiborúltam, hogy tehet ilyet??? utána persze magyarázkodott, de Anyumékat felhívtam ne jöjjenek.... azóta ő úgy csinál mintha mi sem történt volna, pedig csúnyán kiborúltam, elmondtam neki, hogy számomra ő itt leszerepelt... akkor úgy tűnt meg ijedt, s komolyan veszi , de aztán semmi... én azóta szégyellem magam miatta a családom előtt , nem tudok társként tekinteni rá.... túl reagálom? emiatt nem kellene azt éreznem, hogy jobb, ha külön megyünk?

2013. aug. 5. 09:27
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
80%
Azonnal nem válnék el, de nagyon pengeélen táncolna. Voltam olyan kapcsolatban, ahol falhoz vágott tárgyakat az akkori párom, tudom milyen érzés a félelem, hogy a következőt én kapom (és akkor még gyerek nem is volt a kezemben). MEgértelek.
2013. aug. 5. 09:42
 12/40 anonim ***** válasza:
35%

Én nő vagyok, mégis szokott lenni ilyen velem amikor annyira dühös leszek, hogy jól esik levezetni a feszültséget azzal, hogy dobálok, csapkodok mindent amit érek.

Gyerek is van, a férjemnek esze ágában sincs emiatt elhagyni, csak röhög rajtam ilyenkor :)))

2013. aug. 5. 09:43
 13/40 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az apám is ilyen volt, (talán ezért is választottam "agresszív" pasit) egész gyerekkoromban ezt láttam. Ha ideges csapkod, szétdobál mindent. De halál nyugodt voltam, mert tudtam jól, hogy minket nem bántana. És láttam minden nap, ahogy ettől függetlenül boldoggá teszi anyánkat, és emellett eltörpült ez a dolog. Ha úgy érzed, hogy a párod bántana titeket, az már tényleg nem jó. Te ismered. Én biztos vagyok benne 100%-ig (a nagy csapkodása közben is), hogy a párom soha a büdös életben nem lenne képes megütni minket. És hát, ha eddig nem tette, 20 év után sem fogja. :)
2013. aug. 5. 09:46
 14/40 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat, már látom túlreagálom... igyekszem lehiggadni, bár egyenlőre azt érzem, én ezt nem vagyopk hajlandó elfogadni , de nem akarok elhamarkodottan kijelenteni dolgokat, ezért is írtam ide, ezért nem hoztam fel ezt tegnap... hagyok időt. Nektek az nem esne rosszul,. hogy a családodokról így nyilatkozik? valahogy nem tudja elfogadni, hogy szoros a kapcsolatunk, ő azt akarná, hogy csak mi 4-en legyünk , ne jöjjön hozzánk senki... nem volt jó gyermekkora, apukája agresszív volt, bántotta az anyukáját... de mindig azt mondja, ő sosem akar olyan lenni... háááááááát azerintem ez már affelé hajlik....
2013. aug. 5. 09:48
 15/40 anonim ***** válasza:
29%
Először is egy ilyen apróságból miért csinálsz elefántot? Ennyi miatt már válnál ne haragudj de ez elég gáz? Mégis milyen kapcsolat van köztetek,hogy még megbeszélni sem tudjátok a dolgokat?' kisgyerek is idegőrlő tud lenni,nem hogy 2,ráadásul ilyen kicsi korkülönbséggel.Talán el kéne beszélgetni vele,nem már a váláson gondolkodni.
2013. aug. 5. 09:52
 16/40 anonim ***** válasza:
80%

Én nem gondolom, hogy túlreagálod, ez nem normális viselkedés, főleg nem egy pici gyerek társaságában.

Ez nem probléma megoldás!

Mit gondol egy kisgyerek, ha ezt látja az apjától? Mert először szerintem halálra rémül, aztán azt gondolja, hogy így kell levezetni a feszültséget.

Nekem sem lenne semmi biztonság érzetem egy ilyen labilis idegzetű ember mellett, aki a fél éves kisbaba mellett őrjöng meg borogat, leszarva a családja biztonságát.

Ez nagyon messze van a normálistól, abszolút megértem, hogy ki vagy borulva.

Én megmondanám neki, hogy nagyon gondolkodjon el a továbbiakon, és kezeltesse magát a gyerekei érdekében is.

2013. aug. 5. 10:04
 17/40 anonim válasza:
87%

Számomra agyrém, hogy valaki erre azt mondja, hogy bolhából csinálsz elefántot, és nem is történt semmi extra.

Ez az ember nem komplett...

2013. aug. 5. 10:08
 18/40 A kérdező kommentje:
13. válaszolónak - ez a gond, hogy hogyan döntsem el mi lesz-lehet később? Abban biztos vagyok, hogy szándékosan nem bántana minket, ahogy eddig ezt sem gondoltam volna... nehéz ez...
2013. aug. 5. 10:10
 19/40 anonim ***** válasza:

Az én férjem is tud hirtelen haragú lenni, persze soha nem ön- és közveszélyes, csak oltári nagy tud lenni a szája, már ez is idegesít engem.

Ilyenkor, ha valamin kiborul vagy alaposan összeveszünk, egy ideig nem beszélünk egymással, aztán szépen lassan mindenki elkezdi kibeszélni a problémáját, bocsánatkérés és megy minden szépen tovább.

Sok már ez a több hete tartó forróság, szó szerint az ember idegeire megy... beszéljétek meg, sok sikert!

2013. aug. 5. 10:11
 20/40 anonim ***** válasza:
32%
Én meg azt bírom,hogy rögtön mindenki válni akar,meg sajnáltatja magát,kiborult a párja ennyi,nem bántott senkit sem szerintem a kérdező abszolút túlreagálja
2013. aug. 5. 10:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!