Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nektek ez még belefér egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek ez még belefér egy kapcsolatba? - én úgy érzem valami eltört, de a 2 pici miatt nem lehetek önző?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Pocsékul érzem magam, hétvégén olyasmi történt, ami bennem eltört valamit, úgy érzem itt a határ, nekem ez már nem fér bele egy kapcsolatba :( 2 pici gyermekünk van ( fél és 2 éves) , úgy érzem miattuk nem lehetek önző , nem mondhatom, hogy vége, de belül meg ezt érzem, és ez iszonyú... A történet röviden annyi, hogy szalonnasütés lett volna Anyumékkal, majd nem sokkal előtte telefonált Húgom, hogy itthon vannak ők is, eljöhetnének-e? Pár hónapja új párja van, de már bemutatta, tehát nem idegen... én rávágtam volna, hogy természetesen, de megkérdeztem párom,aki csak annyit mondott jőjjenek - nekem háttal állt, nem láttam az arcát - na ez után jött az ami számomra megmagyarázhatatlan: kicsi lányommal a kezemben kimentem a graázsba , ő utánam, és el kezdett dühöngeni, hogy ő alapban csdak velünk akart lenni, még Anyuékat elnézte, hogy jönnek ( jelzem előző nap ő mondta, milyen jó ötlet áthívni őket) , de nem akar ide egy idegent... amikor próbáltam csitítani, el kezdett felborogatni mindent, totál dührohamot kapott, nem nézte, hogy a fél éves kislány a kezembenm van, egy plafonig érő ládasort mellettünk döntött fel ( nem hiszem, hogy tudta mérlegelni, hogy ránk eshet-e? ) - én ezen teljesen kiborúltam, hogy tehet ilyet??? utána persze magyarázkodott, de Anyumékat felhívtam ne jöjjenek.... azóta ő úgy csinál mintha mi sem történt volna, pedig csúnyán kiborúltam, elmondtam neki, hogy számomra ő itt leszerepelt... akkor úgy tűnt meg ijedt, s komolyan veszi , de aztán semmi... én azóta szégyellem magam miatta a családom előtt , nem tudok társként tekinteni rá.... túl reagálom? emiatt nem kellene azt éreznem, hogy jobb, ha külön megyünk?

2013. aug. 5. 09:27
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
Tudjátok nekem is csak a gyerekek vannak a szemem előtt, hogy egyszer majd ezt láthatják... hogy ha épp rossz passzban találják az apukájukat, akkor ezt a nézést-hangnemet kaphatják... anyatigris vagyok tudom, de én ezt nem engedem! Mert nincs annál rosszabb, ha valaki felé nyílt-tiszta bizalommal fordúlsz, s ezt kapod... ettől akarom őket megkímálni csak még nem tudom hogyan? lesz elég bántás az életükben, egy apától ne ezt kapják! Persze ebből az egy esetből nem tudhatom mi lesz... csak agyalok és agyalok... és természetesen fogunk még beszélni erről , csak higgadjak le...
2013. aug. 5. 10:23
 22/40 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszolók közt vagyok valahol: biztosan ismered már, tudod, hogy máskor volt- e ilyen kiborulása, ő is lehet fáradt, kimerült, testileg-lelkileg.

Próbáljatok néha kikapcsolódni, feltöltődni! Muszáj, mert nagyon fárasztóak tudnak lenni a szürke hétköznapok, bele lehet fásulni...ilyenkor minden nehezebb.

2013. aug. 5. 10:25
 23/40 anonim ***** válasza:
64%
Kedves kérdező, neked a két kicsi gyermeked mellett van egy nagy gyereked is - a párod személyében. :) Ez egyszerű hiszti volt, csak a felnőtt férfiaknál néha ijesztő tud lenni (ha valaki hisztizik, akkor nem mérlegel, nem gondolkodik). Itt neked kell ügyesnek, okosnak és találékonynak lenned, hogy hogyan érd el nála, hogy felnőjön és az ilyen problémáit érett módon oldja meg. Az a fontos ilyenkor, hogy te ne pánikolj, ne hisztizz, hanem következetes maradj és segíts a párodnak felnőtté érni olyan területen is, amin neki még magától nem sikerült. Szerintem kár lenne ilyen miatt elhagynod, ha amúgy jól megvagytok.
2013. aug. 5. 11:02
 24/40 anonim ***** válasza:
86%

Nekem erre nem lenne mentség sem az, hogy hiszti, sem az, hogy meleg van, se semmi más. Felnőtt ember, uralkodjon az indulatain.

Ilyen alapon akkor a gyereknek is megengedhetjük, hogy hisztizzen nyugodtan, vágjon mindent a földhöz, semmi gond, meleg van, különben is apa is így szokta.

Vagy csinálja egyedül, mikor a fél éves gyereke és a felesége nincs a közelben. Zárja be magát egy gumi szobába, és őrjöngjön ott, ha már nem bír az indulataival.

Én nem érezném magam biztonságban egy ilyen ember mellett, és a gyerekeimet sem.

Nem mondom, hogy rögtön válni kell, de ez egy figyelmeztető jel volt (lehet, hogy az első, és reméljük, hogy az utolsó).

De ez tovább is fajulhat sajnos.

Szóval én attól tenném függővé a dolgokat, hogy ez után mi lesz, de semmiképp nem szabad hagyni tovább fajulni. Ha rosszabb lesz, igenis lépni kell.

Persze meg kell próbálni rendezni, akár pszichológus segítségével.

2013. aug. 5. 11:21
 25/40 anonim ***** válasza:
26%

Teszem azt, már rákészült, hogy csak ti lesztek, családi program. Elhívtad anyudékat, írásodból úgy veszem ki, amúgy is sokat vagytok velük, vagy vagy velük. Szeretett volna a családjával lenni, de odahívtad a szülőket. EZt lenyelte, hogy örülj neki, de erre még a félig idegen embert is meginvitálod. Nyilván én sem mondtam volna nemet a helyében, úgy, hogy a telefon a füleden volt.

Jól áthúztad a kitalált programját, és most még el is akarsz válni, mert felborogatott dühében pár ládát? A gyerekeid meg fognak ennél sokkal de sokkal durvábbat is látni, nem kellőket burokban nevelni. Ha ezen a viselkedésen meglepődtél, gondolom ez volt az első, mióta ismered, vagyis nem túl gyakran játssza el, csak most betelt a pohár, és le kellett vezetnie a feszültséget.

Én ilyenből biztosan nem csinálnék ekkora hatalmas problémát...

2013. aug. 5. 12:17
 26/40 anonim ***** válasza:
26%
Kedves utolsó,látod aki szerint a kérdező túlreagálja az jól le van húzva,szánalmas de komolyan eldönt pár ládát,hogy elvezesse a feszültséget és már válni akar a kérdező,szép példát látnak a gyerekek és a kérdezőre gondolok
2013. aug. 5. 13:13
 27/40 anonim válasza:
90%
Nekem nem férne bele. Sem az, hogy így beszél a családodról, sem az agresszió. Ahogy írtad, ezt láthatta otthon, ez a minta. Meg kellene beszélni, hogy nem ez a megoldás, változtatni kell a reakcióján. Ha ideges, menjen el futni, vagy adja ki másképp, ne rajtatok csattanjon. Aztán ha megnyugodott, meg kell beszélni, mi is a tényleges gond.
2013. aug. 5. 13:25
 28/40 anonim ***** válasza:
63%
Nekem ez nem férne bele. Nem értem azokat, akik szerint ez természetes.
2013. aug. 5. 18:26
 29/40 anonim ***** válasza:
73%
Én meg értem miért van ennyi válás...
2013. aug. 5. 18:30
 30/40 anonim ***** válasza:
69%
Igen, én meg azt, hogy miért van ennyi családon belüli erőszakot szó nélkül tűrő nő (mert ez ide fog vezetni, de nem baj, szegény férfi biztosan feszült, meg hát meleg is van, stb, kifogás mindig lesz), miért van ennyi agresszív kisgyerek, kamasz...
2013. aug. 5. 18:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!