Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek ez még belefér egy kapcsolatba? - én úgy érzem valami eltört, de a 2 pici miatt nem lehetek önző?
Sziasztok!
Pocsékul érzem magam, hétvégén olyasmi történt, ami bennem eltört valamit, úgy érzem itt a határ, nekem ez már nem fér bele egy kapcsolatba :( 2 pici gyermekünk van ( fél és 2 éves) , úgy érzem miattuk nem lehetek önző , nem mondhatom, hogy vége, de belül meg ezt érzem, és ez iszonyú... A történet röviden annyi, hogy szalonnasütés lett volna Anyumékkal, majd nem sokkal előtte telefonált Húgom, hogy itthon vannak ők is, eljöhetnének-e? Pár hónapja új párja van, de már bemutatta, tehát nem idegen... én rávágtam volna, hogy természetesen, de megkérdeztem párom,aki csak annyit mondott jőjjenek - nekem háttal állt, nem láttam az arcát - na ez után jött az ami számomra megmagyarázhatatlan: kicsi lányommal a kezemben kimentem a graázsba , ő utánam, és el kezdett dühöngeni, hogy ő alapban csdak velünk akart lenni, még Anyuékat elnézte, hogy jönnek ( jelzem előző nap ő mondta, milyen jó ötlet áthívni őket) , de nem akar ide egy idegent... amikor próbáltam csitítani, el kezdett felborogatni mindent, totál dührohamot kapott, nem nézte, hogy a fél éves kislány a kezembenm van, egy plafonig érő ládasort mellettünk döntött fel ( nem hiszem, hogy tudta mérlegelni, hogy ránk eshet-e? ) - én ezen teljesen kiborúltam, hogy tehet ilyet??? utána persze magyarázkodott, de Anyumékat felhívtam ne jöjjenek.... azóta ő úgy csinál mintha mi sem történt volna, pedig csúnyán kiborúltam, elmondtam neki, hogy számomra ő itt leszerepelt... akkor úgy tűnt meg ijedt, s komolyan veszi , de aztán semmi... én azóta szégyellem magam miatta a családom előtt , nem tudok társként tekinteni rá.... túl reagálom? emiatt nem kellene azt éreznem, hogy jobb, ha külön megyünk?
Utolsó válaszolók közt vagyok valahol: biztosan ismered már, tudod, hogy máskor volt- e ilyen kiborulása, ő is lehet fáradt, kimerült, testileg-lelkileg.
Próbáljatok néha kikapcsolódni, feltöltődni! Muszáj, mert nagyon fárasztóak tudnak lenni a szürke hétköznapok, bele lehet fásulni...ilyenkor minden nehezebb.
Nekem erre nem lenne mentség sem az, hogy hiszti, sem az, hogy meleg van, se semmi más. Felnőtt ember, uralkodjon az indulatain.
Ilyen alapon akkor a gyereknek is megengedhetjük, hogy hisztizzen nyugodtan, vágjon mindent a földhöz, semmi gond, meleg van, különben is apa is így szokta.
Vagy csinálja egyedül, mikor a fél éves gyereke és a felesége nincs a közelben. Zárja be magát egy gumi szobába, és őrjöngjön ott, ha már nem bír az indulataival.
Én nem érezném magam biztonságban egy ilyen ember mellett, és a gyerekeimet sem.
Nem mondom, hogy rögtön válni kell, de ez egy figyelmeztető jel volt (lehet, hogy az első, és reméljük, hogy az utolsó).
De ez tovább is fajulhat sajnos.
Szóval én attól tenném függővé a dolgokat, hogy ez után mi lesz, de semmiképp nem szabad hagyni tovább fajulni. Ha rosszabb lesz, igenis lépni kell.
Persze meg kell próbálni rendezni, akár pszichológus segítségével.
Teszem azt, már rákészült, hogy csak ti lesztek, családi program. Elhívtad anyudékat, írásodból úgy veszem ki, amúgy is sokat vagytok velük, vagy vagy velük. Szeretett volna a családjával lenni, de odahívtad a szülőket. EZt lenyelte, hogy örülj neki, de erre még a félig idegen embert is meginvitálod. Nyilván én sem mondtam volna nemet a helyében, úgy, hogy a telefon a füleden volt.
Jól áthúztad a kitalált programját, és most még el is akarsz válni, mert felborogatott dühében pár ládát? A gyerekeid meg fognak ennél sokkal de sokkal durvábbat is látni, nem kellőket burokban nevelni. Ha ezen a viselkedésen meglepődtél, gondolom ez volt az első, mióta ismered, vagyis nem túl gyakran játssza el, csak most betelt a pohár, és le kellett vezetnie a feszültséget.
Én ilyenből biztosan nem csinálnék ekkora hatalmas problémát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!