Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez még belefér egy kapcsolatba?
A barátommal összevesztünk és megütöttem a karját egy fésűvel.(Nem nagyon)
Erre az volt a reakciója, hogy ezt még visszakapom és meglátjuk mit fogok szólni, meg hogy nem a kutyám, hogy ütögessem.
Ez elég rosszul esett, mert nekem úgy jött le, mint valami fenyegetés,hogy legközelebb megüt.Oké, ha egy fésűvel a karomra üt az nem nagy dolog, de elég idegbetegnek tűnt.
Akkor utána másnap, bocsánatot kért, és mondta,hogy nem ütne meg soha.
Ma filmeztünk és hülyeségből megcsipkedtem az arcát(Mint a nagyik szokták), Ő meg olyan fejet vágott mint valami idegbeteg aki rögtön megüt, aztán elütötte magától a kezemet.
Nagyon rosszul esett, mert félek,hogy ezek a dolgok még elfajulnak.
Ti mit gondoltok erről?
Hát már nem azért, de aki egy nőre kezet emel, az eléggé azt tükrözi, hogy az a férfi nem férfi.
Minden esetre a kérdésedre válaszolva Én személyszerint nem tudom, hogy Te hogy tudsz elviselni egy ilyen agresszort a környezetedben, de ha a helyedben lennék, biztos, hogy kihajítanám. :)
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!