Mi az ami egy 15 évesek közötti kapcsolatba maximum belefér?
A mostani 15 éveseknek szerintem minden belefér, ami a 20 éveseknek.
Bár én szeretném azt hinni, hogy amikor a lányom 15 éves lesz és lesz valakije, akkor max csókolózni fognak.
1,5 hónap és 18 vagyok, mindig is volt barátom, 1 évig, 1,5 évig és most 5. hónapja, de még mindig nem feküdtem le senkivel.
Szerintem ez mindeninek a saját értékrendje dönti el.
Most le fogtok pontozni, de csak a velemenyem irom le...
Szerintem egyatalan nem a kor donti el, hogy mi fer bele. Vannak olyan parok 15 evesen akik kisgyerek mondjan viselkednek, eretlenek, azt se tudjak mi az a szerelem csak 'legyen valakim, hogy meno legyek' es idetlenkednek.
DE vannak olyan 15 eves parok akik tenyleg szeretik egymast es erettek egy kapcsolathoz. Ha ezek kesznek erzik magukat arra, hogy esetleg lefekudjenek egymassal akkor miert ne? Ha szerelembol teszik es nem minden 2. Fiuval/lannyal csinaljak + van eszuk es nem lesz baba akkor nem hinnem, hogy elitelendo.
Nem a kor donti el, hanem, hogy kesznek erzik-e magukat ra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!