Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kit válasszak? Ti mit tennétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit válasszak? Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Barátommal még nincs 1 éve, hogy együtt vagyunk... Ő számomra az "álompasi", külsőleg is meg személyiségét tekintve is. Ha egyszer gyereket vállalok, olyan apát szeretnék neki(k), mint ő. Csak egy bökkenő van: nem vagyunk lelkitársak. Hiába értelmes, intelligens, kedves, udvarias, sajnos nem passzol a lelkünk. Ő nem szeret lelkizni, filozofálni, világmegváltó gondolatokról csacsogni... Neki nem létfontosságú, hogy lelkileg érezze a másikat, hogy a szex ne csak tesitség legyen...

Ellenben van egy jóbarátom, aki nemrégiben szerelmet vallott nekem. Na igen, ő a lelkitársam! Ő az az ember, akivel az is csodás élmény, ha csak ülünk egymás mellett és nézzük a folyót... Képesek vagyunk órákon át beszélgetni, fél szavakból is megértjük egymást, szinte átlátunk egymáson. Viszont vele kicsit olyan érzésem van, mintha mégsem ismerném. Bízunk egymásban, lényegében mindent megbeszélünk, bármi van, számíthatunk egymásra. Régebben voltak is plátói érzéseim iránta, amit elfojtottam, s most újra felszínre kerültek...

Nem tudom mit tegyek. Ha nem lenne párom, biztosan megpróbálnám a sráccal, nagyon vágyom a közelségére. Viszont "Járt utat járatlanért el ne hagyd." - nagyon sokszor ez jut eszembe.

Úgy érzem, így, már meg sem érdemlem a párom, hiszen vívódok... Talán úgy szeretni sem tudnám, mint eddig, mivel a másik srác folyton ott motoszkál a fejemben...

Mit kéne tennem?

2013. aug. 5. 09:08
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Ketten leszavazgattok itt. Ha valaki beleszeret másba, akkor mi értelme van az elsővel maradni? Ezt sose fogom megérteni.
2013. aug. 5. 10:35
 22/30 anonim ***** válasza:

kérdező ( 19es kommentedre )

Néma gyereknek anyja sem érti a szavát! Ha téged ez zavar, akkor ne lelki társat keress, hanem nyisd ki a szádat, és beszéld meg a barátoddal! Ha nem szólalsz meg, és nem beszéled meg vele, naná, hogy nem fogja megérteni! Lehet kellene tudnia magától, de ha másképp nem, akkor szólj neki, hogy ezt egyszer - egyszer kérdezze meg! Istenem, a lelki társadnak kinyitod a szádat, de a barátodnak nem!

2013. aug. 5. 10:36
 23/30 anonim ***** válasza:

A hozzászólásom annyit tükröz, hogy másként látom a dolgok fontosságát. Látom, hogy sok nő tönkretesz házasságokat is egy vágy, ideál kergetése miatt. Szerencsére közvetlenül nem érint.

Vannak akik nagyon jól összeillenek és ez gyerekkel is működik. Ha család van akkor a jó csapatmunka, közös célok fontosabbak mint az álmodozás.

2013. aug. 5. 10:39
 24/30 A kérdező kommentje:

persze, nyilván 10 hónap alatt egyszer sem kértem meg, hogy kicsit foglalkozzon velem, s ne mindig az autójáról beszéljen... igen, ennyire hülye vagyok!

örülök, hogy a válaszolók átlátják a jelenlegi kapcsolatomat és a lelki állapotomat. ügyesek vagytok és nagyon érettek! :)

2013. aug. 5. 10:39
 25/30 anonim ***** válasza:

21es!

Ha csak kifogást keres a kérdező, és nem tud egy normális érvet adni, hogy miért akarja elhagyni a barátját, akkor nem a mostani barátjával van a baj, hanem a kérdező fejével. Ha ez a "lelki társa" most nem lenne, akkor ebből most nem is lenne semmi ilyen baj, semmi ilyen kérdés.

2013. aug. 5. 10:40
 26/30 anonim ***** válasza:

Te írtad:

Ő számomra az "álompasi", külsőleg is meg személyiségét tekintve is. Ha egyszer gyereket vállalok, olyan apát szeretnék neki(k), mint ő.

- Ha egy autómániás az álompasid akkor ehhez képest aki beszélget tényleg jobb. :D

2013. aug. 5. 10:40
 27/30 anonim ***** válasza:
10 hónapja vannak együtt. Most kéne a legnagyobb rózsaszín ködnek lennie, erre másfelé kacsingat. Minek maradjon egy olyannal, akibe (már) nem is szerelmes?
2013. aug. 5. 10:41
 28/30 anonim ***** válasza:
Kérdező te aztán ne is beszélj az érettségről, mert, ha mi nem vagyunk azok, akkor rólad ne is beszéljünk! Ha én éretlen vagyok, akkor a te érettséged max. a béka segge alatt van. Ő szereti ezek szerint az autókat, ahogy elmondtad. És próbáltál valami érdeklődést mutatni a hobbija felé? Ha neki nem megy az a dolog, amit tőle kérsz, mondd neki többször! Nem azt kéred tőle, hogy lelkizzen, csak kérdezze meg, hogy mi van? mi volt ma? Szögezd le neki, hogy nem akarod belülről megváltoztatni.
2013. aug. 5. 10:45
 29/30 anonim ***** válasza:

27es! Rossz a meglátásod. A kérdező idejár panaszkodni, mert nem figyel rá a barátja. Most lehet rózsaszín ködnek kellene lennie. De szerintem a kérdező 1-2 hónap alatt, hogy ezt érezte elhagyhatta volna a mostani barátját. Én inkább azt kérdezném meg, hogyha ennyire nem ment az elején, akkor minek maradtál egyáltalán vele? És minek vagy vele?

Ez egy olyan érzés, hogy szereted, de mégse. Szóval gyakorlatilag, ha valakinek nem olyan a lelke, belsője, mint neked, akkor az már rossz, nem jó, és szomorú, hogy még a szakítás kérdésén is elgondolkozol.

2013. aug. 5. 10:50
 30/30 A kérdező kommentje:

najó, köszi a válaszokat.. azt hiszem nem jött át a lényeg. nyilván, mert nem is írtam le mindent, nem is lehetne...

mégegyszer köszi mindenkinek.

azt hiszem ideje leülnöm elgondolkodni.

2013. aug. 5. 10:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!