Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem bírom tovább. Mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem bírom tovább. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Eddig a következők történtek:

Összejöttünk, F(15)L(17)

NAgy volt a szerelem. Részéről és részemről egyaránt. Egyik szombaton kiderült, h pénteken megcsalt. Hétfőn Szakítottam vele. Rá egy hétre írtam neki, hogy nagyon hiányzik. Erre felhívott. nem vettem fel. Ez ment kb 1órán keresztül. " smst küldött h vegyem fel. NEm volt hozzá lelki erőm. Utána egy sms következett tőle ami a következőt tartalmazta:jo akkro ne vedd fel, csak annyit akartam h szeretlek és sajnálom.

Azóta semmi. Msnen fentvan, de nem ír.Mit tegyek?

2009. okt. 25. 17:07
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Figyi ha megcsalt az azt jelenti, hogy már nem úgy szeret, hogy vmi más kellett neki amit t enem tudtál megadni és mástól akarta. az már nem szerelem hiába raagszkodik még hozzád. de gondolj bele meg tudnál azok után bízni benne?mert az egy kapcsoalt alapja. és szerinted ha 1szer megtette...többet nem fogja?
2009. okt. 25. 17:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia. Miért nem beszélsz vele? Tudom,hogy nem könnyű,de próbáld meg.Én nem rég bocsájtottam meg egy félrelépést,most úgy érzem,megérte.Ha szeretitek egymást talán még működhet a dolog,bár hidd el nem könnyű!
2009. okt. 25. 17:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Még annyira fiatalok vagytok,szerintem ezen majdnem mindenki átesik.Beszéld meg vele!Nincs mit vesztened.
2009. okt. 25. 17:23
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Először is hadd gratuláljak, hogy egy 17 éves lánnyal sikerült össejönnöd, én 17 vagyok, egy 19 éves lánynál esélyem sincs.

A témához: Találkozzatok személyesen, és beszéljétek meg

2009. okt. 25. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!