Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tegyem túl magam az exein?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tegyem túl magam az exein?

Figyelt kérdés

Szóval van egy komoly kapcsolatom már lassan 2 éve. Én mindig visszahúzódó, csendes lány voltam. nem igazán fiúztam, egy srác volt a mostani barátom előtt de az se volt valami hosszú életű. viszont a barátom rengeteget csajozott. állandóan más nővel volt, minden csaj szerette a környéken.

persze csak azért volt ilyen mert sokat csalódott és így vigasztalta magát. azóta h összejöttünk teljesen megváltozott, sosem néz más lányra, meg is bízom benne. a baj velem van :/ sokszor mikor az ágyában vagyunk csak arra tudok gondolni h volt akit hazavitt és azzal feküdt ott:/ vagy h mikor csinálunk 'valamit' azt is mással csinálta. ha meglátom azokat a lányokat akikhez köze volt elkap a hányinger úgy utálom őket.

mit csináljak h ne járjon folyton az eszembe h más is volt előttem? pedig tudom h szerelmes talán egy valakibe volt előttem a többi csak 'kaland' volt de akkor is idegsít

19/L

2013. aug. 4. 15:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Minden amire szükséged van egy szamurájkard, meg az exei lakcime.
2013. aug. 4. 15:32
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem kell vele foglalkozni!A múlt elmúlt.Azzal foglalkozz,hogy most csak te vagy neki és senki más.Nem kell túl agyalni a dolgokat,mert azok tesznek tönkre sok mindent.

Régen engem is zavart az ilyesmi,már le se szarom.Van egy lány,aki megtetszett és elég sok fiúval volt már,de mégis magamnak akarom,pedig még nem volt barátnőm.

Nem ez a fontos szerintem,hanem,hogy szereted-e az illetőt vagy sem és még az,hogy milyen ember.Van aki így próbálja kompenzálni,hogy senki nem éreztette vele,hogy fontos lett volna neki.Tudom,hogy könnyű ezeket mondani,de a múltat el kell engedni,mert hajlamos tönkre tenni a jövőt.

2013. aug. 4. 15:42
 3/7 anonim ***** válasza:
A jó öreg, Jack Daniels mindig szeretne új barátokra szert tenni ^_^
2013. aug. 4. 15:51
 4/7 anonim ***** válasza:

Ezzel a fazonnal egy normális kapcsolatod nem lesz, idő kérdése meddig birod cirkusz nélkül.

Komoly kezelésre van szükséged egy pszichiáternél, ha legalább az esélyét szeretnéd annak, hogy a következő kapcsolatodnak legyen lehetősége megmaradni.

2013. aug. 4. 17:09
 5/7 A kérdező kommentje:

lassan már két éve van normális kapcsolatom és nem lesz vége még egy darabig, legalább is nem tervezem :)

miért cirkuszolnék a semmiért? mit mondanék neki? ez csak annyi h nekem kicsit szar a tudat h volt előttem más

2013. aug. 4. 17:46
 6/7 anonim ***** válasza:

Kérdező, aki egy ilyen kérdést kitesz, az hiába adja magát elő egy kommetben, simán megmutatkozik kicsoda, és micsoda.

Jobb napokat neked:D

2013. aug. 4. 18:23
 7/7 A kérdező kommentje:
semmit sem tudsz rólam de oké xd
2013. aug. 4. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!