Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tegyem magam túl ezen, járt már valaki hasonló cipőben?
Figyelt kérdés
Kicsit több, mint 3 évig voltunk együtt ex barátommal, sok vita, bizalom hiánya, külső emberek befolyása stb miatt szakítottunk. Állítása szerint ő nagyon szeretett engem, nem is olyan rég még mindig ezt mondta, végül már azt, hogy nem igaz, és e, hogy nem szeret és, hogy nem 2 hét alatt alakult ki ez, hanem az elmúlt pár hónapban. 1 db.ig nem tudtam neki elhinni, de visszahalván, hogy barátaitól kezdve mindenkinek mondta, hogy nem szeret, nem érdeklem, nem akar engem stb, szinte kivétel nélkül mindenkinek elmondja, hogy nem akar már engem. 2 hónapja szakítottunk, ezalatt az idő alatt próbáltam jóvátenni mindent-tettekkel. Elkövettem a legrosszabb dolgokat is, megalázkodtam, könyörögtem, telefonálgatások, üzenetek... és most kis ideje meg tudtam, hogy ő neki már van más, akivel alakulóba vannak. Nekem egészen eddig azt mondta, hogy nem szeretne kapcsolatot... és nem akar a miénkbe több energiát fektetni, de senki mással sem szeretne semmit, erre ez. Lány legjobb barátnője mondta, nekem, hogy még nincsenek együtt, mert nem akarják elsietni a dolgokat, elvileg oda van a lányért mindig vele akar lenni.. folyamatosan ki van posztolva közösségi oldalra mit csinálják, bár nem ők teszik hanem a velük lévő személyek. Tényleg így ilyen könnyen túl lehet lépni ennyi időn? Mellesleg nem akarta, hogy megtudjam, hogy ő már kavar valakivel, ki is akadt nagyon amikor megtudta, hogy megtudtam, de nem azért mert meg tudtam, hanem mondván őt elárulták.. én sokáig bizakodtam mert többször azt mondta átgondolja, megbeszéljük és ehhez hasonló dolgok. Történt egy pár dolog is de mondván csak miattam mert én akartam.. mikor megtudtam ezt a másik lánnyal való dolgot megkérdezte, hogy akkor többet nem is fogok vele beszélni?! Igazából nem értem ezt 1 hete nem beszéltünk, nem keresett meg semmi 1edül a hétvégén beszélt, de nem velem akkor is bunkó volt.. barátnőmnek azt mondta, hogy ugyan olyan hazug, mint ÉN. Illetve én azért csinálok ezt azt mert én azt hiszem, hogy őt érdekli pedig nem.. meg egy ismerősünk sétálni volt velünk ezt megtudta és elkezdte mondani, hogy akkor mi csináljuk vele ezt meg azt.. nem tudom mire véljem ezt az egészet..?! Akar ő még valamit? Bár kétlem ennyi szóval és másik lánnyal..2013. júl. 27. 12:45
1/3 anonim válasza:
és igen, bebizonyosodott megint, a lányok szeretik ha megalázzák őket....
2/3 A kérdező kommentje:
Nem erről van, szó.. egy szerelmes embert pont nem ez foglalkoztat.
2013. júl. 27. 12:53
3/3 anonim válasza:
Ha belegondolsz, hónapok óta érett benne a dolog, plusz két hónapja szakítottatok, szóval fél éve már kezd túl lenni rajta. Ez nem sok, ez reális.
Velem hasonló okok miatt szakított az exem szintén két hónapja. Meg mert talált egy új csajt.
A sors iróniája, hogy azóta őt a csaj dobta, viszont közben nekem elkezdett mással alakulni valami. Nem felejtettem el az exem, sem a sérelmet, de az az igazság, hogy érzem, hogy el fogom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!