Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem túl magam ezen? Van rá esély?
Kedves kérdező, nem irigyellek a helyzetedért, tanácsolni csak 1 dolgot tudok: minél hamarabb szabadulj meg ettől a gerinctelen senkitől, mielőtt többet át neked!!! Vér nem válik vízzé, aki képes ilyen kétszínűségre, az máskor is át fogja baxni a fejed! :( Sajnálom, de ez az igazság, én most vagyok "túl" egy ilyen nőn, aki azt hittem h szeret és legnagyobb emberi gonoszásgokat követte el ellenem. Pedig már korábban is voltak dúrva megnyílvánulásai de én is azzal nyugtattam magam, hogy "nem, valaki nem lehet ennyire szemét" DE IGEN!!! Magaddal cseszel ki ha vele maradsz, de nagyon!! Hidd el jobbat érdemelsz! Most biztos frusztrál h akit szerettél egy nullává minősül, de biztosan fogsz találni olyat, aki valóban hűséges és őszinte!
Kívánom neked a legjobbakat, kitartás!
Kérdés, hogy vajon csak szórakozott a neten, vagy valóban megcsalt volna?
Az viszont mocsokság, hogy veled kapcsolatos intim dolgokat mondott el az exének.
Mennyi idősek vagytok? Sok partnere volt elötted? Mert ha igen, akkor jó eséllyel megcsalt volna.
Az meg mindennek a teteje, hogy még egy harmadik nőt is be akart szervezni magának. Az ilyen pasi valószínűleg nem fog varázsütésre megváltozni.
Mindössze óvatosabb lesz, hogy ne tudjál könnyen rájönni. Legjobb lenne ha mielőbb munkahelyet találna magának.
Hol laktál mielőtt hozzá költöztél? Hat hónap után valóban nem korrekt lelépni. Viszont igyekezzél bebiztosítani magadat, hogy
legyen hová menned, ha újra kiderül valami disznósága. Ne féltékenykedjél vele, de legyél résen, ha valami gyanúsat tapasztalsz.
Ha már adtál neki esélyt, drukkolok hogy rendbe jöjjön a kapcsolatotok. Ha lehet, akkor érdemes részletesen megbeszélni, hogy vajon miért csinálta ezt?
Persze csak akkor, ha őszintén és indulatok nélkül lehetséges. Nem bántani kell egymást, hanem feltárni az okokat, és közösen keresni a megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!